Kadri Põlendik • 12. märts 2013 kell 15:52

Rahu: uuel juhil on hea ärivaist

OÜ Elekter ja Küte omanik Kristjan Rahu ütles, et firma uueks tegevjuhiks sai Priit Koit, sest nad on aastaid koostööd teinud.

"Ma olen temaga palju asju koos teinud ja alati on hea klapp olnud, nii professionaalsel kui isiklikul tasandil," sõnas Rahu. Ta märkis, et oluline on ka Koidu senine taust. "Sellise väikese kontserni juht peab olema eelkõige finantssuunitlusega. Lisaks heale ärivaistule on ta ka väga profesionaalne," kirjeldas Rahu uue juhi häid omadusi.

Rahu sõnul on Koit teda varem nõustanud erinevate projektide juures, mistõttu on tal uue juhi vastu suur usaldus.

Uue juhi tulekuga ettevõttes muudatusi plaanis ei ole, kinnitas Rahu. Oma kohal jätkavad kõik kontserni kuuluvate firmade juhid. Koidu ülesanne on nende tööd koordineerida.

"Ma võtan seda kui komplimenti, et ta valis niivõrd eduka karjääri keskel minu ettevõtte juhtimise. See on märk, et tõelised spetsialistid, kes neid ettevõtteid hästi tunnevad, neid ka hindavad ja usaldavad," rääkis Rahu.

Hetkel kuum