Alyona Stadnik • 30. september 2013
Jaga lugu:

Kanajev: Eestis piirab bürokraatia äri tegemist

Transiidikeskuse omanik Anatoli Kanajevi sõnul ei ole Eestis võimalik investeerida, sest investeeringud on seotud väga bürokraatiaga.

"Mina dividende ei maksa, ainult väikest palka. Jah, mul on firmad, aga need on juriidilised isikud," kommenteeris Kanajev täna ilmunud Äripäeva rikaste edetabelit. "Mina investeerin ettevõtete dividendid edasi ettevõtte arendamisse."

Kanajevil on kaks ettevõttet: transiidiettevõte Transiidikeskus ja kinnisvarasse investeeriv ettevõtte Kantauro Kinnisvara OÜ. "Kinnisvaraettevõtte ma ilmselt lõpetan, sest ei näe põhjust äri tegemiseks, sest on liiga palju bürokraatiat," tõdes ta.

Küsimusele, kas tasuks hetkel transiiti investeerida, vastas Kanajev, et see on keeruline ja riskantne äri ning vajab eelteadmisi. "Ma ei oskaks soovitada valdkonda, kuhu investeerida. Eestis on investeeringud bürokraatiaga väga seotud," lausus ta.

Täna ilmus Äripäeva iga aastane rikaste edetabel. Äripäev uurib rikastelt, mida peaks täna tegema ja kuhu investeerima, et saada rikkaks.

 

 

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum