• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kanajev: Eestis piirab bürokraatia äri tegemist

  Transiidikeskuse omanik Anatoli Kanajevi sõnul ei ole Eestis võimalik investeerida, sest investeeringud on seotud väga bürokraatiaga.

  "Mina dividende ei maksa, ainult väikest palka. Jah, mul on firmad, aga need on juriidilised isikud," kommenteeris Kanajev täna ilmunud Äripäeva rikaste edetabelit. "Mina investeerin ettevõtete dividendid edasi ettevõtte arendamisse."
  Kanajevil on kaks ettevõttet: transiidiettevõte Transiidikeskus ja kinnisvarasse investeeriv ettevõtte Kantauro Kinnisvara OÜ. "Kinnisvaraettevõtte ma ilmselt lõpetan, sest ei näe põhjust äri tegemiseks, sest on liiga palju bürokraatiat," tõdes ta.
  Küsimusele, kas tasuks hetkel transiiti investeerida, vastas Kanajev, et see on keeruline ja riskantne äri ning vajab eelteadmisi. "Ma ei oskaks soovitada valdkonda, kuhu investeerida. Eestis on investeeringud bürokraatiaga väga seotud," lausus ta.
  Täna ilmus Äripäeva iga aastane rikaste edetabel. Äripäev uurib rikastelt, mida peaks täna tegema ja kuhu investeerima, et saada rikkaks.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.