• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäev teenis kvartaliga 309 000eurose kasumi

  AS Äripäev teenis kolmandas kvartalis 309 000eurose tegevuskasumi (EBITA), mida on 15,4% enam kui aasta eest.

  Sealjuures saavutati septembris viimase kuue aasta suurim kuine tegevuskasum. Ettevõte käive tõusis aastatagusega võrreldes 14,5% ning jõudis viimases kvartalis 2,5 miljoni euroni.
  Selle aasta üheksa kuu lõikes teenis Äripäev 8,41 miljoni eurose käibe (+14,6%) juures 890 000eurose tegevuskasumi (16,1%).
  Kolmandas kvartalis jätkas tugevalt reklaami müük, näidates paberväljaannetes 19% ja veebis 38% suuremat käivet kui aasta eest. Tulu tellimuste üksikmüügist kasvas aasta varasemaga võrreldes 12%.
  Kolmanda kvartali kasumile aitas kaasa septembris toimunud iga-aastane "Äriplaani" konverents. Väga edukalt jätkas käsiraamatute üksus, mis tuli septembris välja kohselt üliedukaks muutunud infolehega Palk . Lisaks on edukalt startinud ka juulis Äripäeva poolt üle võetud ehitus- ja kinnisvaravaldkonna professionaalidele suunatud ajakiri Ehitaja, mis avaldas Äripäeva all oma esimese numbri augustis.
  Ajakirjade üksuses jätkasid edukat arengut Imeline Ajalugu ja Imeline Teadus, mis valitsevad jätkuvalt Eestis ilmuvate kuukirjade läbimüügi pingerida. Kolmandasse kvartalisse jäid ka uue naistele suunatud ajakirja Sensa eeltööd, mis tuli oma esimese numbriga välja oktoobri alguses.
  Tänu uutele lisandunud teemaveebidele ja edukatele seminaridele näitas kiiret arengut ka teemaveebide üksus, mis teenis kolmandas kvartalis ehk 73,6% enam kui aasta eest. Väga tugeva panuse andis sellele september, mis andis ligi kolmveerand teemaveebide kvartalikäibest.
  Üksuste lõikes näitas aastatagusega võrreldes suurimat kasvu (+128%) raamatute kirjastamine, millele on hoo sisse adunud möödunud aasta mais käivitunud Imelise Teaduse raamatuklubi. Muljetavaldav kasvuga jätkas kolmandas kvartalis ka Meditsiiniuudiste üksus (+32%).
  Autor: 1185-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Põllumajanduse esindajad kritiseerivad valitsuse kliimaseisukohta
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
OPEC+ otsustas tootmise tõstmist jätkata Nafta hind reageeris langusega
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.