Pokkerimängija investori võit

Raivo Sormunen, Indrek Kald 20. jaanuar 2014, 07:17

Eesti pokkerimeister Madis Müür, kes nädala eest teenis rahvusvaheliselt turniirilt välja Eesti kõigi aegade suurima võidu, jagab poole sellest tema võimeisse uskunud investoreile. Õnnemängijad teenivad seekord tagasi umbes 45kordse võidu.

27aastane Müür teenis PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiri neljanda kohaga 581 040 dollarit (425 500 eurot) auhinnaraha. Veidi üle poole summast maksab ta tagasi investoreile, kes "investeerisid" pokkerimängija osalustasudesse, mis avas neile võimaluse saada edu korral osa Müüri võidusummadest.

Müüri peale panustajail oli seekord väga õnnelik käsi. Umbes 5000eurone investeering tõi tagasi 225 000 eurot.

"Erinevad riskide maandamise skeemid on pokkeris küllalti levinud," sõnab Müür. Levinumateks variantideks on investoritele osakute müük, mille puhul pannakse sõltuvalt pokkerimängija rahalistest võimalustest müüki 30-70% mängust.

Kuidas osalusi müüakse, milline on keskmine tootlus ja kui palju pokkerimängija teenib, loe Äripäeva tänasest paberlehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. January 2014, 10:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing