Prokuratuur: linnaametnike vastu uurimist ei algatata

Eliisa Matsalu 22. jaanuar 2014, 15:43

Keila erakool Läte esitas läinud reedel Põhja ringkonnaprokuratuurile avalduse, et algatataks uurimine Tallinna linnaametnike vastu. Kool süüdistas ametnikke seaduste mittetäitmises ja neile ettenähtud arvete tasumata jätmises.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Arno Põdra andmetel jäeti avaldus rahuldamata ja kriminaalmenetlust ei algatata. „Avalduses polnud andmeid ühegi karistusseadustikus sätestatud kuriteo kohta,“ ütles Põder. „Eestis on teatud juhtudel kriminaalkorras karistatav kriminaal- ja tsiviilasjades tehtud kohtulahendite täitmata jätmine, kuid see vaidlus puudutab halduskohtu lahendit.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2014, 17:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing