• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene rikkad kardavad laenude sissenõudmisi börsilanguse tõttu

  Endine miljardär Aleksander Lebedev on mures, kirjutab Bloomberg.

  "Vene ärimehed on väga mures," ütles 54aastane eksmiljardär, kes töötas Nõukogude Liidu Londoni saatkonnas külma sõja ajal ning kellele kuulub Venemaa National Reserve Corp. "Vene majandusel on riskid. Võivad tulla tagatiste väärtuse langusest tingitud lisatagatiste nõuded või aktsiate sundmüügid. Valuutareservid võivad väheneda, valuutakursid võivad langeda ja hinnad tõusta. See paneb mind muretsema."
  Vene ja Ukraina miljardärid riskivad täiendavate kaotustega turu volatiisluse ja Iraani stiilis sanktsioonide ohu tõttu.
  Alates 28. veebruarist on Venemaa 19 rikkamat inimest kaotanud börsidel 18,3 miljardit dollarit, selgub Bloombergi miljardäride indeksist, mis jälgib maailma 300 rikkama inimese igapäevaseid varanduse muutusi.
  "Krimmi olukorrast tingitud ebastabiilsus võib muutuda oligarhidele probleemiks," ütles Arbat Capitali fondijuht Julia Bušueva. "Kui miljardärid on kasutanud oma aktsiapakke laenude tagatistena, võivad nad saada lisatagatiste nõuded ja olema sunnitud pankadega läbi rääkima."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.