Tallinn kinkis Arnold Rüütlile elamumaa

Ken Rohelaan 15. mai 2014, 17:38

Tallinna linnavolikogu otsustas linnavalitsuse ettepanekul võõrandada Tallinnas Maarjamäel kaks kinnistut Arnold Rüütlile.

Elamumaa sihtotstarbega kinnistud võõrandatakse otsustuskorras Rüütlile tema teenete eest Eesti Vabariigi ees ning eesmärgiga rajada sellele maa-alale eluase ning ruumid arhiivile, raamatukogule ja Rahvusliku Arengu Fondile, teatas linnavolikogu avalike suhete osakond. Kõrvuti paiknevate kinnistute Künnapuu tn 5 ja Künnapuu tn 5a kogupindala on 3048 m2.

Lisaks Rüütli panusele Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamisel ja liitumisel Euroopa Liiduga märkis linnavalitsus ära ka tema teeneid Tallinna ees. Aastast 2009 on Arnold Rüütel Tallinna aukodanik ja vapimärgi kavaler.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. May 2014, 17:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing