16. juuni 2014 kell 10:26

Pettunud Atonen

Meelis Atonen kritiseeris teravalt valitsuse otsust praamide ostust loobuda ning lahkub seetõttu riigifirmade nõukogudest.

„Ma olen protestiks sellise käitumise vastu esitanud ka enda taandamisavalduse kõigist riigile kuuluvate äriühingute nõukogudest,“ ütles Atonen Vikerraadio saates "Uudis+", vahendas ERR uudisteportaal.

Atonen oli majandusminister Juhan Partsi valitsuses aastail 2003-2004 ning sel ajal püüdis ta Vjatšeslav Leedo monopoli lõhkuda. Tema sõnul oli tal toona aega vaid veidi üle aasta, mistõttu plaan luhtus. "Täna on lepingu lõppemiseni üle kahe aasta. /.../ Selle ajaga on tegelikult võimalik laevu ehitada ning selles valguses tundub see otsus, mis eelmisel nädalal vastu võeti, mulle täiesti skandaalne ja läbimõtlematu. Või väga hästi läbimõeldud mingis muus kontekstis," rääkis ta. „See, mida avalikkuse ees räägitakse, et me oleme hiljaks jäänud ning pole kindlust, tundub väga kummaline häma," kinnitas Atonen.

Loe lisa ERR uudisteportaalist.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum