• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venezuela suurim lennujaam maksustas puhta õhu hingamise

  Venezuela rahvusvaheline lennujaam maksustas õiguse hingata puhast õhku. Sotsiaalmeedias on maksustamine palju pahameelt tekitanud.

  Lendamisel oleme harjunud maksma palju erinevaid makse. Näiteks reisija maksud, lahkumise maksud, kütuse maksud. Maiquetia rahvusvaheline lennujaam Caracas on astunud aga sammu edasi – reisijad, kes lennule suunduvad, peavad maksma 127 boliivari (15 eurot) puhta õhu hingamise eest.
  Maks määrati selleks, et katta uue osooni kasutava konditsioneeripuhastuse süsteemi kulud. Pressiteates ütles vee- ja õhutranspordi ministeerium, et Ladina-Ameerikas on see esimene kord, mil selline tehnoloogia kasutusele võetakse. Ministeeriumi väitel puhastab see õhu bakteritest ning kaitseb reisijate tervist.
  Välismaale reisid on Venezuelas kallid, seda peamiselt riiki valdava majanduskriisi tõttu. Maks teeb lendamise veelgi kallimaks.
  Venezuela on tuntud ka oma sotsialistliku valitsuse poolest. Riigi naftavarud on küll maailma suurimad, kuid tihtipeale on neil puudus suhkrust või tualettpaberist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Staažikas ettevõtja: liba-haiguslehed ahistavad tööandjat
Meie heaoluühiskonnas on juurdunud traditsioon, et osa inimesi ainult võtab ühiskonnalt, haiguslehest on kujunenud mugavustsooni minek, kirjutab Otepää Lihatööstus Edgar OÜ asutaja Maie Niit.
Meie heaoluühiskonnas on juurdunud traditsioon, et osa inimesi ainult võtab ühiskonnalt, haiguslehest on kujunenud mugavustsooni minek, kirjutab Otepää Lihatööstus Edgar OÜ asutaja Maie Niit.
Saksamaa valimistulemused ning nafta hinna tõus kergitasid Euroopa aktsiaid
Saksamaa aktsiaturud tõusid pärast parlamendivalimisi kümne päeva tippu, sest vasakpoolse valitsuse moodustamise tõenäosus langes. Üleüldiselt pakkus Euroopa turgudele tuge nafta hinna jätkuv tõus, vahendab Reuters.
Saksamaa aktsiaturud tõusid pärast parlamendivalimisi kümne päeva tippu, sest vasakpoolse valitsuse moodustamise tõenäosus langes. Üleüldiselt pakkus Euroopa turgudele tuge nafta hinna jätkuv tõus, vahendab Reuters.
Rahandusminister: eelarve tulud on 13 ja kulud kuni 13,6 miljardit
Rahandusminister Keit-Pentus Rosimannuse sõnul on tuleva aasta riigieelarve tulude maht pisut üle 13 miljardi euro ning kulude maht jääb vahemikku 13,5–13,6 miljardit.
Rahandusminister Keit-Pentus Rosimannuse sõnul on tuleva aasta riigieelarve tulude maht pisut üle 13 miljardi euro ning kulude maht jääb vahemikku 13,5–13,6 miljardit.
Nädala lood: maailm väriseb Hiina suurfirma pärast, kauaoodatud börsiootus täitub
Finantsturgude sündmused paelusid sel nädalal paljusid, sest ühest küljest tulid head uudised kohalikul tasandil, ent samal ajal tekitas paljudes investorites õudu Hiina kinnisvarahiiu võimalik pankrot.
Finantsturgude sündmused paelusid sel nädalal paljusid, sest ühest küljest tulid head uudised kohalikul tasandil, ent samal ajal tekitas paljudes investorites õudu Hiina kinnisvarahiiu võimalik pankrot.