Miljardär lubas anda Herbalife’ile surmahoobi

Rainer Saad 22. juuli 2014, 13:47

Miljardärist riskifondijuht Bill Ackman lubas CNBC-le antud intervjuus, et annab Herbalife’ile surmahoobi, kuna tegemist on suure petuskeemiga.

Riskifondi Pershing Square Capital Managementi juht Ackman lubas täna teha esitluse, kus paljastab kõik detailid selle kohta, et Herbalife on illegaalne püramiidskeem. Herbalife kirjutas oma Twitteri kontol pärast Ackmani väljaütlemisi, et firma on kindel oma aususes ning tõde võidab.

Ackmani ähvarduse peale kukkus eile toidulisandeid tootva ettevõtte aktsia 11%, 54 dollarini.

Detsembris 2012 avalikustas Ackman, et tema fond on panustanud miljard dollarit Herbalife’i aktsiahinna langusele. Siis ütles Ackman, et Herbalife’i aktsiahinna siht saab olla ainult null. Alates sellest ajast on Ackman süüdistanud Herbalife’i, et tegemist on ebaseadusliku püramiidskeemiga.

Samuti on Ackman pidanud avalikku sõnasõda miljardär Carl Icahniga, kes on teinud suuri panuseid Herbalife’i aktsiahinna tõusule.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2014, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing