• Jaga lugu:

  Vene börsid suures languses

  Vene börsid on täna miinuses, kuna Kiiev süüdistab Venemaad otseses sissetungis Ukrainasse.

  Rublapõhine Micex kauples ligi 2% miinuses, dollaripõhine RTS kukkus üle 3 protsendi. Rubla on euro ja dollari vastu nõrgenenud 1,8%.
  Kiievi teatel on tuvastatud Vene sõjaväe otsest sissetungi Ukraina idaosasse. Ukraina palus seetõttu lääneriikidel kokku kutsuda ÜRO julgeolekunõukogu. Ukraina peaministri Arseni Jatsenjuki sõnul on Venemaa alustanud sõjategevust Euroopas.
  Venemaa agressioon tuleb pärast Minskis toimunud kõnelusi, kus Ukraina president Petro Porošenko ja Venemaa president Vladimir Putin pidasid kohtumise leidmaks lahendust praegusele kriisile.
  Euroopa aktsiaturud reageerisid samuti Kiievi sündmustele langusega. Londoni börs kauples pool protsenti miinuses, Saksamaa börs langes 1,4%, Prantsuse börs 0,8%, Hispaania börs 1,3%.
  „Turud ootavad kahte esimest septembri nädalat ja keskpankade kohtumist,” ütles investeerimisfirma IG Markets turustrateeg Evan Lucas CNBC-le. Mõned analüütikud usuvad, et 4. septembri kohtumisel võib Euroopa Keskpanga president Mario Draghi teatada uuest kvantitatiivse leevendamise programmist.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.