• Jaga lugu:

  Head töötajad saavad suuremaid boonuseid

  Kuna tööturu olukord on paremaks muutunud, maksavad paljud USA ettevõtted oma töötajatele saavutuste eest suuremaid boonuseid. Konkurents töötajate pärast on ettevõtete vahel suur ning üksteist püütakse palkadega üle trumbata.

  91 protsenti küsitletud ettevõtetest ütlesid, et neil on olemas paindlik boonusprogramm, kus saab summasid muuta ning vastavalt sellele kujuneb ka töötaja palk. 2005. aastal oli see protsent ainult 78, vahendab CNN Money.
  Parimad töötajad saavad ka suuremaid boonuseid. Nõustamisfirma Aon Hewitt juht Ken Abosch ütles, et keskmine palgaline töötaja võiks teenida boonuseid 10-20 protsendi ulatuses palgast. Tipptegijad saavad aga boonuseid kuni 40 protsenti.
  Aon Hewitti küsitlus näitas, et keskmiste töötajate põhipalk tõuseb sel aastal 2,7 protsenti. Parimate töötajate põhipalgakasv on keskmiselt aga 4,4 protsenti. Uuring leidis, et üldiselt on firmad 2014. aastal tõstmas palku 2,9 protsendi võrra ja 2015. aastal 3 protsendi võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.