• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Häirekeskuse digikaart nimetati aasta tähelepanuväärsemaks logistikateoks

  Aasta Logistikateo tiitli võttis vastu Häirekeskuse peadirektor Janek Laev.

  Eile õhtul kuulutati Aasta Logistikateoks Häirekeskuse digikaardi projekt, mis ühendas omavahel Häirekeskuse, Päästeameti ja kiirabibrigaadide infovahetuse.

  10 logistikategu, mis kandideerisid Aasta Logistikategu 2014 konkursil

  Vaata Aasta Logistikategu 2014 võitjaid

  Häirekeskuse digikaardi projektist loe pikemalt 25. novembril ilmuvast Äripäeva ajakirjast Logistika

  13. korda toimunud Aasta Logistikateo konkursi võitis tänavu Häirekeskus, kes edestas taksoäppi Taxify ja BEPCO loodud toiduainetööstuse uudset plastiktaara süsteemi. Häirekeskuse uus geoinfosüsteem ehk digikaart positsioneerib hädaabinumbrile 112 helistaja ning näitab digikaardil õnnetuskohale lähimaid kiirabi- ja päästemeeskondi. Lisaks on kõikides kiirabi- ja päästeautodes arvutid, kust näeb digikaardil õnnetuspaiga asukohta ja kiireimat teed kohalejõudmiseks.
  Häirekeskuse peadirektor Janek Laev ütles, et uus geoinfosüsteem on operatiivteenistuste ühine töövahend, mis on Eestis esimene spetsiaalselt hädaabiteenistuste tarvis loodud infotehnoloogialahendus ja katab kogu tegevusahela alates hädaabikõnest Häirekeskusesse kuni abi jõudmiseni sündmuskohale. Uue töövahendiga töötavad  samas infosüsteemis nii Häirekeskus kui ka sündmuskohale sõitvad kiirabi- ja päästemeeskonnad. Laeva kinnitusel on projektis võetud uus suund – liita geoinfosüsteemiga ka politseivaldkond. „Pikaajaline ja keerukas töö pälvis logistikaeriala ekspertide kõrge tunnustuse“, kommenteeris Laev pärast Aasta Logistikateo tiitli võitu.
  Aasta Logistikategu 2014 kuulutati välja eile toimunud Logistika Aastakonverentsil. Aasta tähelepanuväärseim logistikasaavutus valiti žürii, kuhu kuulusid PROLOGi juhatuse liikmed ja Äripäeva logistikaajakirjanikud ning avalikuse antud häälte põhjal.
  Pikemalt saab tänavu parimateks valitud logistikategudest lugeda Äripäeva teemaveebist logistikauudised.ee.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.