• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mart Luik: TV3 teeb Putini käsilastega koostööd

  Mart LuikFoto: Marko Mumm/Meediafoto

  Eile õhtul Tudeng TV arutelusaates "Fookus" toimunud diskussioonis sõnas ERRi nõukogu liige ja Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik, et venekeelset kanalit peaks tootma ERR, sest nad on usaldusväärsed ning erakanalid ei pruugi jääda sõltumatuks.

  “Näiteks TV3, kes idee välja pakkus, teeb otseselt Putini käsilastega Moskvas aksionäride tasemel koostööd. Ühel hetkel heliseb telefon ja võetakse vastu teised otsused,” ütles Luik pressiteate vahendusel ning lisas, et imesid ei oota venekeelselt kanalilt keegi, kuid ometi on kanalil selged eelised, kuna venelased on telekeskne rahvas.
  TV3 juht Priit Leito ütles Delfile, et süüdistada TV3 omanikku, Rootsi börsifirmat MTG, koostöös Putiniga, on absurdivaldkonda kuuluv väide. "Oletan, et sellisena tahab Luik näidata MTG vähemusosalust Vene telejaamas CTC. Mis on aga puhtalt meelelahutuskanal ja kus ei ole isegi uudiseid," lausus Leito.
  Luik kinnitas korduvalt, et venekeelset kanalit ei looda propagandaks ning eesmärk on teha kanalit venelastelt venelastele, kes jagavad vene mentaliteeti. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.