• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TOP: Ida-Virumaa gasellid

  Ida-Virumaa 54 gasellfirma hulka jõudis ka Kohtla Ehitusteenus OÜ.Foto: Kohtla Ehitusteenus

  Järgmises Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete ehk gasellfirmade edetabelis kandideerib parimaks 1106 firmat, neist 54 Ida-Virumaalt.

  Viis päeva maakondlikke gaselle

  Avaldame gaselli TOPi jõudnud ettevõtted maakondade kaupa Äripäeva veebis.

  15.12 - Harjumaa, Hiiumaa ja Ida-Virumaa

  16.12 - Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa

  17.12 - Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa

  18.12 - Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa

  19.12 - Valgamaa, VIljandimaa, Võrumaa

  26.02.2015 toimub Äripäeva Gaselli kongress, kus avalikustatakse Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Sündmusel esinevad suurettevõtja Ain Hanschmidt, Euroopa edukaim suusataja Kelly Sildaru, ettevõtjad Rainer Nõlvak ja Jevgeni Kabanov jt.

  Järgmine Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete edetabel ehk Gaselli TOP ilmub 26. veebruaril. Edetabel koondab firmad, mis kasvatasid aastatel 2011-2013 käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Arvutustes osalenud firmadel pildi 2011. aasta käive olema vähemalt 100 000 eurot.
  Sellistele tingimustele vastab 1106 firmat, mis sel korral esikohta püüavad. Keskmiselt kasvatasid need ettevõtted kolme aastaga käivet 2,4 korda (neist parim 36 korda) ning kasumit 12 korda (seejuures parim 3145 korda).
  Toome siinkohal ära ettevõtted, kes Ida-Virumaalt sel korral kiire kasvuga edetabelisse jõudsid. Ettevõtted on seatud tähestikulisse järjekorda. Millisele kohale nad jõudsid, selgub 26.02 Äripäeva Gaselli kongressil ning Äripäeva veebis, kui avalikustame gasellide edetabeli koos kohtadega.
  Tänavu veebruaris ilmunud edetabelis pani Äripäev ritta 1115 gasellfirmat. Igaüks neist annab õppetunni, kuidas konkurentidest parem olla, kirjutas Äripäev toona juhtkirjas.
  54 Ida-Virumaa gasellfirmat
  EttevõteValdkondArrierum2 OÜhulgikaubandus(91%)ArtDrive OÜhulgikaubandusAvantClub OÜjaekaubandusBaltic Deal OÜrenditeenus(55%)Baltisigma OÜehitus(100%)Camion OÜtransport(100%)Elektromontaaž OÜehitusESTAMET OÜehitus(100%)Estdoor OÜehitusmaterjalitootmineEst-Invest3 OÜhulgikaubandusEVAS B & P AShulgikaubandusForex Metal Plus OÜmetallitööstusForward Grupp OÜhulgikaubandusGEOKS Grupp OÜehitusGreen Industry Services OÜehitus(65%)ID Trade OÜekspedeerimine(23%)IDAKOIDLIK OÜinfotehnoloogiaIRMARI OÜehitusJärve Boal OÜteenusedKohtla Ehitusteenus OÜehitus(98%)Kristianos OÜjaekaubandusKWARTONS OÜtoitlustusLANSARTA OÜtransportLarossa Grupp OÜjaekaubandusLinter Est OÜhulgikaubandusLonso OÜturismLorita Reisibüroo OÜturism(79%)Mehntack OÜmajutus(40%)Meridian Travel OÜturismMetsviva OÜmetsamajandusMGT-Baas OÜekspedeerimine(67%)Mitteldorf OÜkoolitusNarvastar OÜhulgikaubandusNorwes Metall ASmasinaehitus(76%)Palu Tootmine OÜmetallitööstusPOLICERT OÜehitus(96%)Portlif Grupp OÜkeemiatööstus(66%)RELJANS OÜehitusRIIVAS TÜehitusSarõtšev ja K ASmetallitööstusScandec Ehitus OÜehitusSfinks KN3 OÜhulgikaubandusSompa Maja OÜkommunaalmajandusSPITAK KRUNK OÜtransport(31%)Stabilnost OÜrenditeenusStalika-Veod OÜehitus(65%)Table Tennis Products OÜhulgikaubandusTiinaraam OÜmetsamajandusTimerlan Auto OÜtransportVepamon OÜhulgikaubandusVirtin OÜtransport(54%)Visiitplus OÜtootmineVoland Pluss OÜjaekaubandusWonderful OÜjaekaubandus
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.