Rivo Sarapik • 15. detsember 2014 • 2 min
Jaga lugu:

TOP: Ida-Virumaa gasellid

Ida-Virumaa 54 gasellfirma hulka jõudis ka Kohtla Ehitusteenus OÜ.  Foto: Kohtla Ehitusteenus

Järgmises Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete ehk gasellfirmade edetabelis kandideerib parimaks 1106 firmat, neist 54 Ida-Virumaalt.

Viis päeva maakondlikke gaselle

Avaldame gaselli TOPi jõudnud ettevõtted maakondade kaupa Äripäeva veebis.

15.12 - Harjumaa, Hiiumaa ja Ida-Virumaa

16.12 - Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa

17.12 - Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa

18.12 - Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa

19.12 - Valgamaa, VIljandimaa, Võrumaa

26.02.2015 toimub Äripäeva Gaselli kongress, kus avalikustatakse Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Sündmusel esinevad suurettevõtja Ain Hanschmidt, Euroopa edukaim suusataja Kelly Sildaru, ettevõtjad Rainer Nõlvak ja Jevgeni Kabanov jt.

Järgmine Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete edetabel ehk Gaselli TOP ilmub 26. veebruaril. Edetabel koondab firmad, mis kasvatasid aastatel 2011-2013 käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Arvutustes osalenud firmadel pildi 2011. aasta käive olema vähemalt 100 000 eurot.

Sellistele tingimustele vastab 1106 firmat, mis sel korral esikohta püüavad. Keskmiselt kasvatasid need ettevõtted kolme aastaga käivet 2,4 korda (neist parim 36 korda) ning kasumit 12 korda (seejuures parim 3145 korda).

Toome siinkohal ära ettevõtted, kes Ida-Virumaalt sel korral kiire kasvuga edetabelisse jõudsid. Ettevõtted on seatud tähestikulisse järjekorda. Millisele kohale nad jõudsid, selgub 26.02 Äripäeva Gaselli kongressil ning Äripäeva veebis, kui avalikustame gasellide edetabeli koos kohtadega.

Tänavu veebruaris ilmunud edetabelis pani Äripäev ritta 1115 gasellfirmat. Igaüks neist annab õppetunni, kuidas konkurentidest parem olla, kirjutas Äripäev toona juhtkirjas.

54 Ida-Virumaa gasellfirmat

EttevõteValdkondArrierum2 OÜhulgikaubandus(91%)ArtDrive OÜhulgikaubandusAvantClub OÜjaekaubandusBaltic Deal OÜrenditeenus(55%)Baltisigma OÜehitus(100%)Camion OÜtransport(100%)Elektromontaaž OÜehitusESTAMET OÜehitus(100%)Estdoor OÜehitusmaterjalitootmineEst-Invest3 OÜhulgikaubandusEVAS B & P AShulgikaubandusForex Metal Plus OÜmetallitööstusForward Grupp OÜhulgikaubandusGEOKS Grupp OÜehitusGreen Industry Services OÜehitus(65%)ID Trade OÜekspedeerimine(23%)IDAKOIDLIK OÜinfotehnoloogiaIRMARI OÜehitusJärve Boal OÜteenusedKohtla Ehitusteenus OÜehitus(98%)Kristianos OÜjaekaubandusKWARTONS OÜtoitlustusLANSARTA OÜtransportLarossa Grupp OÜjaekaubandusLinter Est OÜhulgikaubandusLonso OÜturismLorita Reisibüroo OÜturism(79%)Mehntack OÜmajutus(40%)Meridian Travel OÜturismMetsviva OÜmetsamajandusMGT-Baas OÜekspedeerimine(67%)Mitteldorf OÜkoolitusNarvastar OÜhulgikaubandusNorwes Metall ASmasinaehitus(76%)Palu Tootmine OÜmetallitööstusPOLICERT OÜehitus(96%)Portlif Grupp OÜkeemiatööstus(66%)RELJANS OÜehitusRIIVAS TÜehitusSarõtšev ja K ASmetallitööstusScandec Ehitus OÜehitusSfinks KN3 OÜhulgikaubandusSompa Maja OÜkommunaalmajandusSPITAK KRUNK OÜtransport(31%)Stabilnost OÜrenditeenusStalika-Veod OÜehitus(65%)Table Tennis Products OÜhulgikaubandusTiinaraam OÜmetsamajandusTimerlan Auto OÜtransportVepamon OÜhulgikaubandusVirtin OÜtransport(54%)Visiitplus OÜtootmineVoland Pluss OÜjaekaubandusWonderful OÜjaekaubandus

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt