Rivo Sarapik • 17. detsember 2014 • 2 min
Jaga lugu:

TOP: Lääne-Virumaa gasellid

Üks Lääne-Virumaa gasellidest on ehitusettevõte Egensten Metalliehitus.  Foto: Egensten Metalliehitus

Järgmises Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete ehk gasellfirmade edetabelis kandideerib parimaks 1106 firmat, neist 25 Lääne-Virumaalt.

Viis päeva maakondlikke gaselle

Avaldame gaselli TOPi jõudnud ettevõtted maakondade kaupa Äripäeva veebis.

15.12 - Harjumaa, Hiiumaa ja Ida-Virumaa16.12 - Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa17.12 - Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa18.12 - Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa19.12 - Valgamaa, VIljandimaa, Võrumaa

26.02.2015 toimub Äripäeva Gaselli kongress, kus avalikustatakse Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Sündmusel esinevad suurettevõtja Ain Hanschmidt, Euroopa edukaim suusataja Kelly Sildaru, ettevõtjad Rainer Nõlvak ja Jevgeni Kabanov jt.

Järgmine Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete edetabel ehk Gaselli TOP ilmub 26. veebruaril. Edetabel koondab firmad, mis kasvatasid aastatel 2011-2013 käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Arvutustes osalenud firmadel pildi 2011. aasta käive olema vähemalt 100 000 eurot.

Sellistele tingimustele vastab 1106 firmat, mis sel korral esikohta püüavad. Keskmiselt kasvatasid need ettevõtted kolme aastaga käivet 2,4 korda (neist parim 36 korda) ning kasumit 12 korda (seejuures parim 3145 korda).

Toome siinkohal ära ettevõtted, kes Lääne-Virumaalt sel korral kiire kasvuga edetabelisse jõudsid. Ettevõtted on seatud tähestikulisse järjekorda. Millisele kohale nad jõudsid, selgub 26.02 Äripäeva Gaselli kongressil ning Äripäeva veebis, kui avalikustame gasellide edetabeli koos kohtadega.

Tänavu veebruaris ilmunud edetabelis pani Äripäev ritta 1115 gasellfirmat. Igaüks neist annab õppetunni, kuidas konkurentidest parem olla, kirjutas Äripäev toona juhtkirjas.

Veerandsada Lääne-Virumaa gasellfirmat

FirmaValdkondIsovent Ehitus OÜehitusRAM Builder OÜehitusIlves Transport OÜtransportT.A.Bussid OÜreisijateveduRapsak Grupp OÜmetsatööstusKunda Mobil AStransport(91%)Nemesten OÜteenusedMetallix-Puit OÜmetsatööstus(49%)Egesten Metallehitused OÜmetallitööstusTL Teenused OÜturism(92%)Lepna Ehitus OÜpõllumajandusANTAARES ASehitus(82%)Eksfisk OÜtoiduainetööstusKupna Mõis OÜpõllumajandus(100%)KETTEK OÜtransport(98%)EVALO Agro OÜpõllumajandusRotaks-R OÜhulgikaubandusiTech Media Solutions OÜreklaamAnnimets OÜmetsatööstus(100%)Dektum Ehitus OÜehitusHansaClub OÜteenusedElectro-Hill Eesti1 OÜelektroonikaJoost-Level OÜjaekaubandusEraarst Kersti Veidrik OÜmeditsiinKodukolle LT. OÜjaekaubandus

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt