Rivo Sarapik • 16. detsember 2014 • 1 min
Jaga lugu:

TOP: Järvamaa gasellid

Järvamaalt kerkis Gaselli TOPi ka Äripäeva Järvamaa TOPi edukas, bituumenitootja Pigipada, mida juhib Marek Koit.
Järvamaalt kerkis Gaselli TOPi ka Äripäeva Järvamaa TOPi edukas, bituumenitootja Pigipada, mida juhib Marek Koit.  Foto: Andras Kralla

Järgmises Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete ehk gasellfirmade edetabelis kandideerib parimaks 1106 firmat, neist 17 Järvamaalt.

Viis päeva maakondade gaselle

Avaldame gaselli TOPi jõudnud ettevõtted maakondade kaupa Äripäeva veebis.15.12 - Harjumaa, Hiiumaa ja Ida-Virumaa16.12 - Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa17.12 - Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa18.12 - Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa19.12 - Valgamaa, VIljandimaa, Võrumaa

26.02.2015 toimub Äripäeva Gaselli kongress, kus avalikustatakse Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Sündmusel esinevad suurettevõtja Ain Hanschmidt, Euroopa edukaim suusataja Kelly Sildaru, ettevõtjad Rainer Nõlvak ja Jevgeni Kabanov jt.

Järgmine Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete edetabel ehk Gaselli TOP ilmub 26. veebruaril. Edetabel koondab firmad, mis kasvatasid aastatel 2011-2013 käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Arvutustes osalenud firmadel pildi 2011. aasta käive olema vähemalt 100 000 eurot.  

Sellistele tingimustele vastab 1106 firmat, mis sel korral esikohta püüavad. Keskmiselt kasvatasid need ettevõtted kolme aastaga käivet 2,4 korda (neist parim 36 korda) ning kasumit 12 korda (seejuures parim 3145 korda).

Toome siinkohal ära ettevõtted, kes Järvamaalt sel korral kiire kasvuga edetabelisse jõudsid. Ettevõtted on seatud tähestikulisse järjekorda. Millisele kohale nad jõudsid, selgub 26.02 Äripäeva Gaselli kongressil ning Äripäeva veebis, kui avalikustame gasellide edetabeli koos kohtadega.

Tänavu veebruaris ilmunud edetabelis pani Äripäev ritta 1115 gasellfirmat. Igaüks neist annab õppetunni, kuidas konkurentidest parem olla, kirjutas Äripäev toona juhtkirjas.

17 Järvamaa gasellfirmat

FirmaValdkondANMO Auto OÜtransportArimentes OÜtransport(87%)Cajun OÜjaekaubandusCardinal OÜehitus(77%)Dipollo OÜtoiduainetööstusEKSAR Grupp OÜehitusGeoforce OÜehitusmaterjalitootmineHexagram OÜehitusHTM Grupp OÜpõllumajandus(100%)Hunting Grupp OÜtransport(81%)Impeerium OÜpõllumajandus(81%)Jossi Auto OÜteenusedJäätmeproff OÜehitus(49%)Karu Auto OÜtransport(75%)Neil OÜpõllumajandusPigipada OÜehitusmaterjalitootmineSõrandu Farm OÜpõllumajandus

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt