• Jaga lugu:

  TOP: Harjumaa gasellid

  Kiiresti kasvavad gasellfirmad saavad tunnustatud 26.02.2015 Äripäeva Gaselli kongressil.Foto: Veiko Tõkman

  Järgmises Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete ehk gasellfirmade edetabelis kandideerib parimaks 1106 firmat, neist 681 Harjumaalt.

  Viis päeva maakondlikke gaselle

  Avaldame gaselli TOPi jõudnud ettevõtted maakondade kaupa Äripäeva veebis.

  15.12 - Harjumaa, Hiiumaa ja Ida-Virumaa

  16.12 - Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa

  17.12 - Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa

  18.12 - Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa

  19.12 - Valgamaa, VIljandimaa, Võrumaa

  26.02.2015 toimub Äripäeva Gaselli kongress, kus avalikustatakse Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Sündmusel esinevad suurettevõtja Ain Hanschmidt, Euroopa edukaim suusataja Kelly Sildaru, ettevõtjad Rainer Nõlvak ja Jevgeni Kabanov jt.

  Järgmine Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete edetabel ehk Gaselli TOP ilmub 26. veebruaril. Edetabel koondab firmad, mis kasvatasid aastatel 2011-2013 käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Arvutustes osalenud firmadel pildi 2011. aasta käive olema vähemalt 100 000 eurot.  
  Sellistele tingimustele vastab 1106 firmat, mis sel korral esikohta püüavad. Keskmiselt kasvatasid need ettevõtted kolme aastaga käivet 2,4 korda (neist parim 36 korda) ning kasumit 12 korda (seejuures parim 3145 korda).
  Toome siinkohal ära ettevõtted, kes Harjumaalt sel korral kiire kasvuga edetabelisse jõudsid. Ettevõtted on seatud tähestikulisse järjekorda. Millisele kohale nad jõudsid, selgub 26.02 Äripäeva Gaselli kongressil ning Äripäeva veebis, kui avalikustame gasellide edetabeli koos kohtadega.
  Tänavu veebruaris ilmunud edetabelis pani Äripäev ritta 1115 gasellfirmat. Igaüks neist annab õppetunni, kuidas konkurentidest parem olla, kirjutas Äripäev toona juhtkirjas.
  681 Harjumaa gasellfirmat
  3Sped OÜekspedeerimine(100%)AAMEX OÜplastitööstusAARIBER OÜkonsultatsioonid(17%)Aarman Puit OÜmetsatööstus(73%)AB Polar OÜhulgikaubandus(100%)Abeloore OÜteenusedABIX-Teeninduse OÜehitus(100%)Accenta Mööbel OÜjaekaubandusACG-Nyström Eesti1 OÜhulgikaubandus(87%)ACINUM OÜehitusACO Nordic OÜhulgikaubandus(100%)ACRÜLAM OÜhulgikaubandus(100%)Adduco OÜteenusedAditro Estonia OÜteenusedAdmanus OÜkinnisvaraADSV Group OÜhulgikaubandusAdvmaker EST OÜinfotehnoloogiaAero Grupp OÜteenused(64%)Aerogistica OÜtransportÅF-Automaatika OÜkonsultatsioonid(81%)Agretten OÜehitus(97%)Aho Ehitus OÜehitusAiapiirded OÜehitusAJ Tooted AShulgikaubandusAK Süsteemid OÜinfotehnoloogia(58%)Alaron Grupp OÜhulgikaubandus(81%)Alfa-Omega Communications OÜsuhtekorraldusAlFiCo Group OÜmetallitööstusALITA OÜrenditeenus(98%)ALLECTO AShulgikaubandusAlmaral OÜhulgikaubandus(92%)Aloha Holding OÜtrükitööstus(100%)Alpha Multitrade OÜhulgikaubandus(91%)AlpinBau Group OÜehitusALSEV Auto OÜtransport(100%)Altoona OÜkinnisvaraAlukvik OÜtransportAmeerika Autoteeninduse OÜjaekaubandusAmfiton BT AShulgikaubandusAmphenol ConneXus OÜtootmineANK Puud OÜhulgikaubandusAnkord OÜgeodeetilised töödANME Konsultatsioonid3 OÜkonsultatsioonid(20%)Antari Trade OÜtransport(94%)AP & P Grupi AShulgikaubandus(100%)APK Products OÜpuitmajade tootmineApuneks OÜjaekaubandusAQ-Energia OÜjaekaubandusAqua Purity OÜhulgikaubandusAquatehnika OÜehitus(88%)AR Agentuuri AStolliteenused(73%)Aragona OÜhulgikaubandusArhitektuuribüroo Korrus OÜprojekteerimineArikelto OÜhulgikaubandusARTEST Grupp OÜkinnisvara(20%), transport(80%)Arula Arenduse OÜtransport(89%)Aruna-Ehitus OÜehitusArvald Grupp OÜmeelelahutusAskembla Asset Management OÜkonsultatsioonid(100%)Aspen Grupp OÜehitusAssistor ASlogistikaAstieks Komfort OÜjaekaubandusAT Värv OÜmetallitööstusAuto Pluss OÜhulgikaubandusAutokaubad24 OÜhulgikaubandusAutolink Rail OÜtransport(100%)Autopaint OÜkeemiatööstus(100%)Autotest OÜteenused(37%)Avaeksperdid OÜtekstiilitootmineBalsac Inc OÜhulgikaubandusBalt Trans Service OÜekspedeerimine(98%)Baltfarma OÜhulgikaubandusBalti Karusnahk ASloomakasvatus(92%)Balti Tehnika Service OÜhulgikaubandusBaltic Business Partners OÜhulgikaubandus(95%)Baltic Premier Group OÜhulgikaubandus(98%)Baltic Safety Lab OÜteenusedBaltic Suveniir OÜjaekaubandus(100%)BalticProStaff OÜteenusedBamboo Group3 OÜtelekommunikatsioon(100%)Baroposs OÜekspedeerimine(96%)BAZIKS OÜhulgikaubandusBauer Veetehnika OÜjaekaubandus(97%)BCS Auto OÜrenditeenus(81%)BeLinOr Textile OÜhulgikaubandusBergland OÜehitusBestbeans OÜhulgikaubandusBikepoint OÜkaubandusBisnode Estonia ASteenusedBISTON OÜhulgikaubandusBJ Tootmise OÜpõllumajandus(88%)BK Eesti AShulgikaubandusBlave Kaubandus OÜpõllumajandusBluegate OÜmeditsiinBoatworld OÜjaekaubandusBold Play OÜhulgikaubandusBon Service OÜteenused(100%)Borrasca OÜehitusBRENTEX OÜmasinaehitusBristol Trust OÜhulgikaubandusBT Agency OÜturismBusinessrent OÜrenditeenus(50%)BÜFA Composites Baltic OÜhulgikaubandusCambria OÜhulgikaubandusCarCapital OÜteenusedCargotrust Forwarding OÜekspedeerimine(31%)Castovanni OÜõigusabiCBF Medical OÜmeditsiinCeranos Invest OÜjaekaubandus(100%)CLE Baltic OÜhulgikaubandusCleaningAid OÜteenusedCodeborne OÜinfotehnoloogia(100%)CoffeeCup OÜhulgikaubandusComfotrade OÜhulgikaubandusComlink OÜtoitlustus(91%)Conet Holding OÜhaljastusCONEX OÜehitusConstruction Team OÜehitusConte Verde OÜjaekaubandusContriver OÜehitusCredo Kindlustusmaaklerid OÜkindlustusCrunch Industry OÜmeelelahutusCybernetica AStelekommunikatsioon(58%)Daelift OÜhulgikaubandusDafine Engineering OÜhulgikaubandusDawer Trading OÜtransportDemax Metall OÜmetallitööstusDerivco Estonia OÜinfotehnoloogia(100%)DERMOT OÜhulgikaubandus(89%)Diamondtec OÜtootmine(32%)Digisilm Pro OÜinfotehnoloogia(100%)Digisound OÜhulgikaubandus(96%)Digital Emotions OÜhulgikaubandusDiGra OÜreklaam(73%)Diksent OÜteenused(69%)Dinsmore Baltic OÜhulgikaubandusDirect Group OÜreklaamDirecto OÜinfotehnoloogiaDNB Kindlustusmaakler OÜkindlustusDOKDOK OÜhulgikaubandusDonum Trading OÜjaekaubandusDSN Trading OÜhulgikaubandusDZIDRA OÜmetallitööstusDunkley OÜtoitlustusDvigatel-Energeetika ASenergeetikaE & T OÜrenditeenus(28%)Ecoheat OÜtootmine(51%)Ecopress Group OÜhulgikaubandusECT Nordic3 OÜhulgikaubandusEdurada OÜsaematerjalitootmine(55%)Eesti Kaubavedude OÜtransport(100%)Eesti Küte OÜehitusEesti Traat OÜtootmineEfTEN Capital ASteenusedEgram Ehitus OÜehitus(96%)Ehituskonsult Grupp OÜprojekteerimine(73%)Ehitusmetall12 OÜtootmineE-Katedraal Koolituskeskus OÜkoolitus(100%)Ekstreemmoto OÜkaubandusElectroAir OÜtootmine(96%)ELKORAL OÜehitus(92%)Ellasten OÜhulgikaubandusELRATO AStootmine(96%)ELTHAUS OÜkinnisvaraE-Meister OÜkaubandusEnemat OÜmetallitööstus(98%)Epicure OÜtoitlustusErgonomik OÜhulgikaubandusErtel.ee OÜpõllumajandusERVITON OÜkinnisvaraESC OÜturvateenusedEssentuky Baltic OÜhulgikaubandusEst Trading Partner OÜhulgikaubandusESTDAR Grupp OÜehitusEstEmploy OÜteenusedESTEST PR OÜkinnisvara(97%)Estexpo OÜhulgikaubandusEstil Electronics1 OÜhulgikaubandusEstmetex OÜjäätmekäitlus(99%)EstNor3 OÜpuitmajade tootmine(97%)Estonian Promotion OÜmeelelahutusEstTextile OÜhulgikaubandusEurisco Ehitus OÜehitusEuro Freight OÜteenusedEUROCMYK OÜhulgikaubandusEuropean Forest Management OÜkonsultatsioonidEuropiir Logistics OÜekspedeerimineEuroproject Invest OÜehitusEuroSystems OÜteenused(56%)Evald Rosenkron OÜteenusedEvent Center OÜmeelelahutus(53%)Everster OÜehitusEVO Design OÜmööblitootmine(68%)Expertus Trade OÜkonsultatsioonidExplorest OÜreisijatevedu(19%)Expo Ehitus OÜehitusEXTORNO OÜmasinaehitusExtra Invest OÜkinnisvaraFagerhult OÜhulgikaubandusFalmec Baltic OÜhulgikaubandusFaminer OÜteenusedFast Train OÜtransportFerel Ehitus OÜehitusFerrMix Construction OÜmetallitööstusFG Baltics OÜhulgikaubandusFidelix Automaatika OÜehitusFindesk OÜehitusFinnic OÜtransportFinnstroi OÜhulgikaubandus(91%)FIRETEK OÜhulgikaubandus(90%)Fixman Eesti OÜteenusedFixus Trade OÜtootmineFlaminger OÜtootmine(39%)Floreana OÜhulgikaubandusFM Capital Consulting ASraamatupidamine(56%)FMB Invest Grupp OÜehitusFontes Palgakonsultatsioonid OÜturu-uuringud(74%)Fookus-Pookus OÜmeedia(46%)Formeks Grupp OÜehitus(90%)Forward Projekt3 OÜekspedeerimineFox3d OÜinfotehnoloogiaFragrances International OÜhulgikaubandusFrench Gourmand OÜhulgikaubandus(98%)Fresh-Est OÜehitusFreshprojekt OÜhulgikaubandusFrictape Net OÜtootmine(75%)FurnInstal OÜkaubandusFusion Varahalduse ASrenditeenusFutin OÜhulgikaubandusGabariit OÜehitusGantello OÜtrükitööstus(100%)GasTerm Eesti OÜehitusGaura Pearls OÜhulgikaubandusGEB Project OÜehitusGeotime OÜhulgikaubandusGersi Iluteenus OÜteenused(35%)Gersi OÜteenused(61%)Gestio Services OÜkonsultatsioonidGigaberg OÜkinnisvaraGlasstress OÜtootmineGlobal Blue Eesti OÜteenusedGlobal Marine Supply OÜagenteerimineGlobalcapital OÜehitusGMP Investeeringud OÜteenused(44%)Gold Cars OÜtransportGold Solution OÜekspedeerimineGoldman OÜhulgikaubandusGoraldoone OÜkonsultatsioonid(71%)Gotta Marketing OÜehitusGourmet Coffee OÜtoitlustus(65%)Green Grupp OÜteenusedGreencarrier Freight Services Estonia OÜekspedeerimine(100%)Greencarrier Liner Agency Estonia OÜagenteerimineGrolls AB Eesti filiaal filiaalhulgikaubandusGrow Audit OÜauditeerimine(98%)GuardTime ASinfotehnoloogia(100%)Hades Grupp OÜehitusHandymann Concept OÜjaekaubandusHantarexi Valduse AShulgikaubandusHeavyinstall OÜehitusHeison SA AShulgikaubandusHEKAIROS OÜjaekaubandusHekes Eesti OÜhulgikaubandusHelfors Trade OÜjaekaubandusHEM Trust OÜmetsatööstusHeming OÜhulgikaubandusHenert Grupp OÜehitusHensel Agro OÜhulgikaubandusHesePeople OÜteenusedHigsberg Invest3 OÜehitusHN Steel OÜmööblitootmineHNK Analüüsitehnika OÜhulgikaubandusHomeyard OÜhulgikaubandusHotellitarbed OÜhulgikaubandusHPR Grupi OÜhulgikaubandusHydroscand Export OÜhulgikaubandusHydrover OÜteenusedI.S. Audiitorteenuste OÜauditeerimine(100%)IB Foor OÜkonsultatsioonid(64%)Icefire OÜinfotehnoloogia(100%)Idea Media OÜreklaamIlbos-Auto Grupp OÜjaekaubandus(58%)Iliotech Group OÜjaekaubandusIn Nomine OÜsuhtekorraldus(58%)Inforuut OÜinfotehnoloogia(87%)Infosense OÜteenusedInfoVara OÜinfotehnoloogia(64%)Ingver kohvikud OÜtoitlustusINNOMEDICA OÜmeditsiinINSALES OÜjaekaubandusINSIDE OÜjaekaubandusIntelligentne Grupp OÜkoolitusInter-Elekter OÜehitusInternational Language and Education Centre Evenor OÜkoolitusInvesthaus Pluss OÜteenusedInvestlevel OÜhulgikaubandus(80%)IsoTech OÜteenusedITM Electric OÜehitusIvik Logistik OÜhulgikaubandusJ.Viru Markšeideribüroo OÜgeodeetilised töödJALT OÜhulgikaubandusJanita Eesti OÜhulgikaubandusJazz Pesulad3 OÜteenusedJAV Transport Grupp OÜtransportJD ProfiClean OÜhulgikaubandusJND Trans OÜtransportJOIK OÜkeemiatööstusJolos OÜturundusJõuhobu OÜehitusJärelpinge Inseneribüroo OÜehitusJäätmete Sorteerimiskeskus OÜjäätmekäitlusKaarli Coldstore OÜhulgikaubandusKala Ruudus OÜdisain(42%)Kaminameister OÜehitusKangadzungel OÜjaekaubandusKapalaran OÜtransportKaramelle OÜtoitlustus(41%)Karno TÜHteenused(22%)Kase Stiil OÜjaekaubandusKatusemaailm OÜhulgikaubandus(95%)Kaubakeskus OÜkinnisvaraKB Auto Eesti3 OÜkaubandusKBT Ehitusprojekt OÜehitusKenomer OÜehitus(99%)Kickbike.com OÜhulgikaubandusKiirWarren.KL OÜehitusKileprof OÜehitus(84%)KILIKIA OÜtoiduainetööstusKliinik323 OÜmeditsiinKMG Inseneriehituse3 ASehitusKnowit Estonia OÜinfotehnoloogia(100%)Kodala OÜkinnisvaraKodukliima Grupp OÜhulgikaubandusKOKO arhitektid OÜprojekteerimineKolm Pluss Üks OÜprojekteerimineKommivabrik OÜtoiduainetööstus(63%)Konecranes OÜteenused(23%)Konfera OÜkoolitusKPR Spedition OÜekspedeerimineKrapesk3 AStoiduainetööstusKrone ScanBalt1 OÜkaubandus(98%)Kräss OÜhulgikaubandusKuiv Liiv OÜehitusmaterjalitootmine(94%)Kuldsed Käed OÜteenusedKulukaubandus OÜhulgikaubandusKummihai OÜteenusedKummikunstnikute OÜjaekaubandusKuu Stuudio OÜhulgikaubandusKVT Ehitus OÜehitusKärgets OÜehitusKüttemeister OÜhulgikaubandusL2 OÜjaekaubandusLaagri Vara ASkinnisvaraLabochema Eesti OÜhulgikaubandusLaevaabi OÜteenusedLahevesi ASkinnisvara(43%)Lammutusmehed OÜehitusLanatex International OÜhulgikaubandusLandserv OÜrenditeenusLaoproject OÜteenusedLaserstuudio OÜtootmineLaterna Magica OÜjaekaubandusLaulasmaa Invest OÜkinnisvaraLB and Co OÜrenditeenus(23%)Legerotti OÜhulgikaubandus(89%)Lehetu Sepikoda OÜmetallitööstusLejos Eesti OÜhulgikaubandusLENKOND OÜehitus(96%)Lesven OÜjaekaubandusLevinson OÜehitusLiftCon OÜehitusLIGIS INT OÜkinnisvaraLilia Koduvalgustus OÜhulgikaubandusLimbergi Ehituse OÜehitusLindab ASehitusmaterjalitootmine(49%)Linex OÜrenditeenusLiuglev Uks OÜjaekaubandusLML Teenused OÜhulgikaubandus(85%), raamatupidamine(15%)Logitrans Consult OÜekspedeerimine(71%)Logotikke OÜtekstiilitootmineLooduse Maailm OÜjaekaubandusLoote Ultraheliskriining OÜmeditsiinLumbres OÜtransportLumen Erakliinik OÜmeditsiinLunden Food1 OÜtoiduainetööstusM.K. Door OÜhulgikaubandusMA Kinnisvara Arenduse OÜkinnisvaraMaaküte OÜehitusMaardu Linnavarahooldus OÜkinnisvaraMagistral Kaubanduskeskuse OÜkinnisvaraMagvaless OÜehitusMaitsevõlu OÜtoitlustus(73%)Maksi Transport OÜtransportMan's World OÜjaekaubandusMANTES OÜreisijateveduMarine Ecology Equipment OÜhulgikaubandusMarja Apteek OÜjaekaubandusMarja Management OÜkinnisvaraMarkus Software OÜinfotehnoloogiaMarsalis Metall OÜehitusMass AShulgikaubandusMCB Finance Estonia OÜfinantsvahendusMCT Engineering OÜprojekteerimineMediaNova OÜjaekaubandusMediant Invest OÜreklaamMediaprint Group OÜtrükitööstus(100%)Mediaset OÜreklaam(78%)Medreto OÜteenused(51%)Megafort OÜhulgikaubandusMegalet Grupp OÜehitus(98%)Melian Grupp OÜteenusedMellano OÜtransportMeraTel OÜtelekommunikatsioonMerindorf OÜprojekteerimineMERVIR OÜtoitlustusMetek Alumiinium OÜmetallitööstus(87%)MG Inseneribüroo OÜprojekteerimineMiniCredit ASteenusedModera Infra OÜinfotehnoloogiaModulare Grupp OÜpuitmajade tootmine(74%)Montenero OÜjaekaubandusMore Chartering OÜagenteerimineMortellar Invest OÜhulgikaubandusMotaki OÜinfotehnoloogiaMoto Estonia OÜkaubandusMP Majad OÜkinnisvaraMPT Ehitus ASehitus(98%)MT Varahalduse OÜkinnisvaraMultivara Heakord OÜhaljastusMööblimasin OÜmööblitootmine(98%)Myjar IT1 OÜteenusedNDM Energy Logistic OÜhulgikaubandusNeo Prim Eesti OÜjaekaubandusNetaman Development OÜkinnisvaraNextera OÜhulgikaubandusNikrot OÜehitus(93%)Nixor EE ASteenusedNJ Production OÜteenusedNoa Noa Eesti OÜjaekaubandusNord Service OÜtransportNord Varaliising OÜrenditeenusNordeca Grupp OÜjaekaubandusNordline Project OÜjaekaubandusNorth Courier OÜtransportNorthern Icon OÜjaekaubandus(98%)Norwest Kaubandus OÜjaekaubandus(52%)Novadisain OÜtekstiilitootmineNTN Teenused OÜhulgikaubandusNVK OÜekspedeerimineNäituste Baari OÜtoitlustusObender OÜhulgikaubandusOmega Shipping Baltic OÜtransportONEGA OÜhulgikaubandusOPL Logistic OÜekspedeerimineOptiland Eesti OÜhulgikaubandusOptimus Systems ASehitusOriens OÜjaekaubandusOrtolink Invest OÜhulgikaubandusORTOMAX OÜhulgikaubandusOsilia Shipping OÜekspedeeriminePaavli Ehitus OÜehitusPalmet Invest OÜhulgikaubandusPALTFORT OÜhulgikaubandusPartner Holding OÜreisijatevedu(46%)PCC Projekt ASprojekteeriminePegasus OÜkinnisvaraPENTEER OÜjaekaubandusPerelaat OÜjaekaubandusPERIMEX OÜhulgikaubandusPersonnel Services OÜteenusedPerspektiiv Kinnisvara OÜehitusPerton Ehitus OÜkinnisvara(99%)Petkam Realty OÜehitusPihlamaa ASkinnisvaraPikoprojekt OÜprojekteeriminePilgrim Group OÜkirjastusPlanestar OÜvälimeediaPluvo OÜehitus(95%)Premere Invest OÜkinnisvaraPrimary Commerce OÜteenusedPrimulator Eesti ASteenused(25%)Pro IT OÜinfotehnoloogiaProDent OÜhulgikaubandusProposito OÜhulgikaubandusProtrailer OÜkaubandusPSI CRO OÜteenusedPuidutööstuse Agentuur3 OÜhulgikaubandusPumbahooldus OÜteenused(21%)Puratos Estonia OÜhulgikaubandusPurustaja OÜehitus(56%)Puumaailm OÜtransport(92%)R.SHUP OÜehitusRadius Machining OÜmetallitööstusRainer Trade OÜekspedeerimine(67%)Rakennus Grupp OÜehitusRandsilvar OÜehitusRaua Ehitus3 OÜehitus(100%)Raudkull OÜhulgikaubandusRauer OÜmajutus(57%)Ravestein OÜkinnisvaraRavolar Grupp OÜjaekaubandus(60%)Realiseerimiskeskus OÜjaekaubandus(60%)Realty Group OÜjaekaubandusRedgate Capital3 ASkonsultatsioonidRegalia Kaubandus OÜjaekaubandusREGIUS OÜinfotehnoloogiaRegularis OÜjaekaubandusRehvid Pluss OÜjaekaubandus(94%)Rehvipunkt OÜjaekaubandus(95%)REI Ehitus OÜehitusRekker Konsultatsioonid OÜhulgikaubandusRELIKA OÜjaekaubandusRemichem OÜhulgikaubandusRemondimees OÜehitusRetail Consulting Group OÜhulgikaubandusReval Sport Agency OÜteenusedRGR ASkinnisvaraRidango3 ASinfotehnoloogia(100%)Riksman OÜjaekaubandusRimonne Baltic OÜhulgikaubandusRiz Köögid OÜhulgikaubandusROADLER OÜehitus(100%)Rocksoft OÜinfotehnoloogia(100%)Roheline Laine3 OÜteenusedRoi OÜtrükitööstus(99%)Ruan OÜehitusRuut Ehituse OÜehitusRödl & Partner OÜraamatupidamine(96%)RX-Grupp OÜehitusS.T. Eskandia OÜteenusedSaare Trade OÜhulgikaubandusSAL Invest OÜkaubandusSanaster German OÜehitusSandoliin OÜhulgikaubandus(77%)Sansaaro OÜjaekaubandusSanteh OÜehitusSanteh-Ehituse OÜehitusSarhan Projekt OÜhulgikaubandusSA-Transport OÜekspedeerimine(64%)Saumet Service OÜmetallitööstus(56%)SCA Hygiene Products OÜhulgikaubandus(100%)Scandic Trans Group OÜlogistikaScandinavian Clinics Estonia OÜteenusedSchöttli Keskkonnatehnika ASehitus(93%)SCIO Invest OÜhulgikaubandusScrum.ee OÜinfotehnoloogiaSeikluspark OÜmeelelahutus(82%)SEKO KHV OÜehitusSeksuaaltervise Kliinik OÜmeditsiinSelago Service OÜtransport(48%)SERDNA & Ko OÜpõllumajandus(89%)Serž Pluss OÜjaekaubandusServisa ICT OÜinfotehnoloogiaShip Solutions OÜteenused(76%)Shishi ASdisainSidera Group OÜhulgikaubandusSigler Trade OÜkonsultatsioonid(75%)Siitan Grupp OÜlogistika(46%)Siltau Systems OÜehitusSirje Stiil OÜjaekaubandusSiseveod OÜtransportSkinest Metsaveod ASrenditeenusSLD Invest OÜehitusSokisahtel OÜjaekaubandusSoojusekspert OÜehitus(91%)Soval OÜkinnisvaraSparknet Company3 OÜreklaamSportradar OÜteenusedSPS Grupp OÜteenusedStabil Invest OÜhulgikaubandusStainless OÜhulgikaubandusStanford Music OÜjaekaubandusStatus Grupp OÜekspedeerimineStefani Tööstus OÜjaekaubandusSteinlex OÜlogistikaStellum Valveseadmed OÜehitusStereo Meedia OÜreklaamSTOLDE OÜtransportSTR Kaubanduse OÜjaekaubandusSTRAF OÜehitusStructo Group OÜehitusStuudio Rein Laur OÜjaekaubandusSulinvest OÜkaubandusSurya Keskus OÜjaekaubandusSuunainfo OÜvälimeediaSuurupi Invest Kinnisvara OÜkinnisvaraSuvelan Luks OÜtoitlustusSymbol OÜmeditsiin(48%)Šeiker TÜHehitus(75%)Zerateb OÜehitusZircon Group OÜmetallitööstusZOZO Invest OÜkonsultatsioonidT.I.S. International OÜteenusedTagor Grupp OÜehitusTahe Kayaks OÜpaadiehitusTaktikalise Laskmise Keskus OÜkoolitusTallinna Mänedžeride Kool OÜkoolitus(93%)TAMWAY OÜteenusedTarratuote Eesti1 OÜtrükitööstus(88%)Technobalt Eesti OÜmasinaehitus(66%)Tectis OÜhulgikaubandusTedra Trading OÜhulgikaubandusTeede Projektijuhtimise ASehitus(100%)Tehnopolis Kinnisvara3 ASkinnisvaraTEKNEST OÜhulgikaubandus(90%)TELNER Special OÜkinnisvara(94%)Temeko Metall OÜehitusmaterjalitootmineTEQLI Telecom OÜtelekommunikatsioonTermnet Eesti OÜinfotehnoloogia(53%)Termologistic OÜhulgikaubandusTerviseagentuur OÜmeditsiin(92%)The Pellet Company OÜpuidutööstusTiptiptap OÜehitusTip-Toping OÜjaekaubandusTKaardikeskus OÜhulgikaubandus(98%)TMT Inseneering OÜmasinaehitusToggl OÜinfotehnoloogia(100%)Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus ASkeemiatööstusTootmistarbed OÜhulgikaubandusTop Consult OÜkinnisvara(75%)Top Graphic OÜhulgikaubandusTop Marine OÜehitus(77%)TopPlast OÜhulgikaubandusTorusellid OÜehitusTradehouse OÜjaekaubandusTrans Volser OÜlogistikaTrans.TG OÜtransportTRANS-A OÜkonsultatsioonid(25%)TRANSALEG OÜteenusedTransAtlantic Estonia OÜagenteerimineTransmares OÜekspedeerimine(82%)Transpartner OÜtransportTranstrak OÜehitusTremeks OÜehitusTrendmaster OÜehitusTrinidad Consulting OÜinfotehnoloogia(95%)Trio Vet OÜteenusedTvinsten OÜkaubandusTõlkebüroo Pangloss OÜteenusedTööstusrent OÜrenditeenusUksepartner OÜhulgikaubandus(86%)UNILOG OÜtransportUnlimit OÜhulgikaubandusUptime Development OÜinfotehnoloogiaUtopia OÜreklaamUushansa OÜtransportW.P.C Water Purification Consulting OÜjaekaubandusV.S.N. Ehitus OÜehitusValser Vara OÜkinnisvaraVanalinna Ehitus OÜehitusWapsion OÜtransportWarren Safety OÜehitus(98%)Vasaracom3 OÜinfotehnoloogiaVaskorEhitus OÜehitusWatercom OÜehitusVegstorm OÜtransportVeinisõber OÜjaekaubandusVeisar Haldus OÜkinnisvaraWelle OÜjaekaubandusVeniete OÜtoitlustusVenso Ehitus OÜehitusVercorso OÜhulgikaubandus(91%)Versowood Estonia OÜpuidutööstus(100%)Veskangas OÜehitusVespo Grupp OÜehitusVHR Ehitus OÜehitus(72%)Viamer Grupp OÜehitus(100%)Viimsi Autoteenindus OÜjaekaubandusViis Ilusalong OÜteenusedWildores OÜhulgikaubandusVintselle3 OÜkinnisvaraWirtgen Eesti OÜhulgikaubandusVirupärl OÜteenusedVista Trade OÜhulgikaubandusVivarec OÜhulgikaubandusVivastar1 OÜkonsultatsioonidVKM Trading OÜplastitööstus(75%)WoodExpo OÜhulgikaubandusVUMP Worker OÜehitusÕhupalli Grupp OÜkonsultatsioonid(55%)Ökoloog OÜjäätmekäitlus
   1 majandusaasta erineb kalendriaastast2 konsolideeritud3 konsolideerimata
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kristina Schotter: hagi tagamise nõue on kõvasti kreenis
Kohtul võiks olla ühe tööpäeva asemel piisav aeg kaaluka ja kostja õigusi äärmiselt riivava otsustuse tegemiseks enam õigusi vaadata ka nõude sisulist põhjendatust, kirjutab advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Kristina Schotter
Kohtul võiks olla ühe tööpäeva asemel piisav aeg kaaluka ja kostja õigusi äärmiselt riivava otsustuse tegemiseks enam õigusi vaadata ka nõude sisulist põhjendatust, kirjutab advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Kristina Schotter
EL ostab Novavaxilt kuni 200 miljonit koroonavaktsiini doosi Aktsia rallib üle 20%
Euroopa Komisjon sõlmis USA vaktsiiniarendaja Novavaxiga tarnelepingu kuni 200 miljonile koroonavaktsiini doosile. Leping pani ettevõtte aktsia Nasdaqi börsil rallima.
Euroopa Komisjon sõlmis USA vaktsiiniarendaja Novavaxiga tarnelepingu kuni 200 miljonile koroonavaktsiini doosile. Leping pani ettevõtte aktsia Nasdaqi börsil rallima.
Raadiohommikus: kinnisvararajajad teatavad tulemusi
Homme annavad börsile oma esimesest poolaastast ülevaate Eesti ehitusturuhiiud Merko ja Nordecon. Samuti on oodata kinnisvarafondi Baltic Horizon kuue kuu numbreid. Kuidas ehitus- ja kinnisvarasektoril läheb, kommenteerib Merko Ehituse juhatuse esimees Andres Trink.
Homme annavad börsile oma esimesest poolaastast ülevaate Eesti ehitusturuhiiud Merko ja Nordecon. Samuti on oodata kinnisvarafondi Baltic Horizon kuue kuu numbreid. Kuidas ehitus- ja kinnisvarasektoril läheb, kommenteerib Merko Ehituse juhatuse esimees Andres Trink.
Narkoäri on koroonašokist üle saanud Soomes buumib kokaiin
Koroonapandeemia tekitas Eesti narkoturul korraks paanika, kuid nüüdseks on kurjategijad end kogunud ja narkokauplemine on varasemast enamgi kolinud veebi.
Koroonapandeemia tekitas Eesti narkoturul korraks paanika, kuid nüüdseks on kurjategijad end kogunud ja narkokauplemine on varasemast enamgi kolinud veebi.