Jüri Kraft: Vahur on minu moodi juht

Jüri Kraft.  Foto: Veiko Tõkman

Sangari omanik Jüri Kraft ütleb, et tunneb välismaal käies Sangari särgi ära sama kergesti kui Eesti tütarlapse. Ta kiidab Sangari uut juhti Vahur Krafti ja arutleb, mis tingimustel oleks ta nõus pagulasi palkama.

Jüri Kraft räägib, kuidas läheb Sangaril välisturgudel ning miks on ettevõtte käive ja kasum olnud viimastel aastatel languses. Videost saab teada, miks Aafrika metallide vahendamise äri ei õnnestunud ja mis on saanud Krafti Kasepää pullidest.

Jüri Kraft esineb Äriplaanil. Äripäeva esinduslikem konverents Äriplaan toimub 30. septembril ning sellel esinevad mitmed mõjukad ettevõtete omanikud, teiste seas VKG suuromanik Priit Piilmann, Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma, Chemi-Pharmi omanik Ruth Oltjer, puidutööstur Margus Kohava, kinnisvaraettevõtja Jaanus Otsa, multitalent Rein Kilk ning Cityconi osanik ja juht Marcel Kokkeel.

Äriplaanile registreeruda saab siin

Hetkel kuum