Kadi Neemre • 3. november 2015 kell 19:17

Volkswagenil uus kulukas probleem kaelas

Foto: EPA

Volkswagen, mis on tasapisi juba hakanud eelmisest, emissioonigaaside skandaalist taastuma, teatas, et siseuurimine on tuvastanud uusi probleeme: 800 000 sõidukil tuvastati süsihappegaasi emissioonis “seletamatud vastuolud”, vahendab CNBC.

Ettevõte hoiatas täna, et seoses uue probleemiga, võib autotootja hinnanguline majandusrisk olla kuni 2 miljardit eurot.

Volkswagen ei täpsustanud millised sõidukid täpselt mõjutatud on, kuid märkis, et probleem ei põhjusta ühelegi sõidukile otsest turvariski.

Teadaande kohaselt teeb ettevõte kõik endast oleneva, võtmaks võimalikult kiiresti kasutusele vajalikud meetmed ning kindlustamaks, et probleemsed sõidukid saavad kiiresti korrektse C02 klassifikatseeringu.

Hetkel kuum