Äripäev • 24. november 2015 kell 8:00

Riigikontroll printis internetti välja

Riigikontrolli teosed  Foto: Andres Haabu

Riigikontrolli viieköiteline koguteos "Riigikontroll ajakirjanduspeeglis 1918-2012“ on sisuliselt interneti väljatrükkimine, iga köide umbes tuhat lehekülge paks.

Riigikontrolli kommunikatsiooniteenistuse juht Toomas Mattson saatis teose "Riigikontroll ajakirjanduspeeglis" ja rohkem kui 800-leheküljelise kogumiku "Riigikontroll 1918–2008" Äripäeva toimetusele tänavu aprillis. 

"Kogumik ("Riigikontroll ajakirjanduspeeglis" - toim) on koostatud spetsiaalse töövahendina ajakirjanikele, ühiskonna ja majanduse uurijatele, et võimaldada rännata ajas ning tajuda üht või teist nähtust ja probleemi ajateljel riigi üldise arengu taustal," seisab kaaskirjas. "Riigikontroll ajakirjanduspeeglis" koosneb aegade jooksul riigikontrolli kohta ajakirjanduses ilmunud kirjutistest. 

Riigikontrolli koduleheküljel seisab, et nimetatud hiigelkogumik on kummardus meie oma riigile.

Hetkel kuum