Äripäev • 27. mai 2016
Jaga lugu:

La Muu sulgeb kohviku Viru Keskuses

La Muu üks omanikke Rasmus Rask jäätisefirma kohvikus Viru Keskuses.  Foto: Meeli Küttim

"Selgus, et me ei oska kohvikut pidada," põhjendas ettevõte otsust oma Facebooki lehel.

"Pingutasime kõvasti, andsime aega, seadsime atra, proovisime erinevaid lahendusi. Aga päris seda õiget La Muu vaibi me Viru Keskuses ellu ei suutnud äratada," seisis teates. La Muu ei süüdista kedagi - töötajad olid tublid, Rahva Raamat partnerina asjalik, kuid midagi jäi nende hinnangul kogu aeg puudu - kliendite rahuolust, töötajate rõõmust, kasumist.

"Aga me ei jää kauaks põdema. Kõik ettevõtjad teavad, et väärtuslikeim ettevõtluskoolitus on pankrot. Lakume haavad puhtaks, pühime pisarad varrukasse ning teeme juba plaani, kuidas La Muu gelateria kodukandis Kalamajas saaks fööniksina tuhast tõusta," kirjutas ettevõte.

La Muu kohvik lõpetab pühapäeval, 29. mail, kohvikupinna võtab üle Joel Ostrat.

Rasmus Raskile ja Priit Mikelsaarele kuuluv mahejäätise tootja La Muu avas kohviku 2014. aastal. Siis ütlesid ettevõtte asutajad Äripäeva teemaveebile kaubandus.ee, et kui nad jäätisetootmist alustasid, siis seal oli kauges mõttes ka oma kohviku idee. „Konkreetne kohvikuidee on umbes aasta aega peas kerinud kuni siis tänaseni, kui avasime enda kohviku Viru Keskuse 3. korrusel,“ rääkis Rask toona. Mikelsaar lisas, et neil ei ole hetkel head tunnetust, kuidas kohvikul minema hakkab ning eks esimene kohvik olegi tõukeks uuteks mõteteks. „Kohvik tundus meie jaoks loomulik edasiminek,“ kinnitas Mikelsaar.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum