Pindi omanik tegevjuhi lahkumisest: kõik alati ei õnnestu!

Pindi Kinnisvara suuromanik ja juhatuse esimees Kalev Roosiväli.  Foto: Andres Haabu

Pindi Kinnisvara OÜ üks suuremaid omanikke ja juhatuse liige Kalev Roosiväli ütles büroo tegevjuhi Lauri Taburi enneaegse lahkumise kohta lühidalt, et kõik alati ei õnnestu.

Eile tuli juhuslikult välja, et Pindi Kinnisvarabüroo tegevjuht Lauri Tabur lahkus ennetähtaegselt ametikohalt ja sellest nädalast enam bürood ei juhi. Proovisime selle kohta saada kommentaari ka Roosivälilt, kuid tööpäeva jooksul see ei õnnestunud. 

Õhtul hiljem kontakti saades tunnistas Roosiväli, et ta ei olegi veel jõudnud organisatsiooni Taburi lahkumisest teavitada. Roosiväli kommenteeris lühidalt e-kirjas: "Eks kõik, mis ette võetakse, alati ei õnnestu!”

Samas tahtis ta toonitada, et 21aastase kinnisvaraettevõtte ajaloo jooksul on firmal alati olnud tegevjuht, ja selle aja jooksul on ettevõtet vedanud kuus inimest s.h Roosiväli ise kahel korral - kaks 5aastast perioodi kokku kümme aastat.

Hetkel kuum