• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Google, Visa ja MasterCard tahavad paroolid kaotada

  MasterCardFoto: Scanpix/Reuters

  Google’i emafirma Alphabet alustas koostööd Visa ja MasterCardiga laiendamaks Android Pay võimalusi ning kaotamaks traditsioonilised paroolid.

  Ettevõtete visiooni kohaselt kaotaks Android Pay platvorm traditsioonilised paroolid ning kasutajad võiksid ennast tuvastada näiteks sõrmejälje abiga. Teenus töötaks kaupmeeste juures, kes kasutavad Visa Checkout või Masterpass maksesüsteemi. Alates 2017. aastast avaneb Android Pay võimalustele sadu tuhandeid uusi internetisaite.
  “Usume, et see partnerlus on ülikasulik nii kaupmeestele kui tarbijatele – see võimaldab kaupmeestel areneda ilma lisalahendusi loomata, pakkudes samal ajal online-klientidele sujuvat maksekogemust, mis ei nõua enam paroolide/pinide mäletamist või isegi rakenduse avamist,” sõnas Google’i makselahenduste globaalne juht Pali Bhat.
  Tema sõnul võimaldab Android Pay avatud platvorm kaupmeestel pakkuda Androidi kasutajatele uusi ostukogemusi eriti lihtsal viisil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.