• Jaga lugu:

  Steen Jakobsen USA valimistest: praegu juhtuv on vaheetapp

  Saxo Banki peaökonomist Steen Jakobsen.Foto: Saxo Bank

  Üleöö valiti maailma kõige kõrgemasse poliitilisse ametisse uus mees – Donald Trumpist saab järgmine USA president, kommenteeris Saxo Banki peaökonomist Steen Jakobsen.

  Tema sõnul otsustati muutuse kasuks. „Sellel muutusel on vähe tegemist Trumpi või tema vastase Clintoniga, aga väga palju surve all oleva sotsiaalse struktuuriga,“ ütles Jakobsen. „Olulist rolli mängib siin pärast 1989ndat sündinute põlvkond, kes on jõudnud otsustajate ikka, kuid elanud vaid globaliseerumise ja rahvusvahelise kaubavahetuse ajastul. Täna võitlevad nemad kaubandusvastaste ja globaliseerumisvastaste agendadega, mida neil valimistel esindas vaid Trump.“
  Jakobsen ei arva, et peaksime muretsema Trumpi kui poliitilise liidri uue formaadi pärast, kuid peame mõistma fakti, et elus tuleb liikuda ka loodetust vastupidises suunas – selleks, et tunda, tajuda, maitsta ja puudutada seda, mida me ei vaja, ning mõista seejärel, mida me tõeliselt vajame.
  „Praegu juhtuv on tõenäoliselt vaheetapp, paus enne järgmiste tegevussuundadega alustamist. Ootan vahevalimisi kahe aasta pärast, mil seatakse juba korralikumaid suundi globaliseerumisele ja kaubandusele – lõpuks just see muudab ühiskonna paremaks,“ ütles Jakobsen.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.