• Jaga lugu:

  Investor Toomas tõi täismaja

  Äripäeva loodud investor Toomas tegi täna ajalugu ja võõrustas esmakordselt lähemaid sõpru ja fänne.

  Investor Toomase kohtumine sõpradega osutus nii populaarseks, et üritus müüdi läbi vaid loetud tundidega.
  Toomas rääkis külla tulnud fännidele muu seas, mida on ligi 15 aastat börsidel toimetamist talle tõestanud, andis ülevaate oma aktsiaportfellist, tutvustas uusi investeerimisideid ja poetas saladuseloori järgmise aasta pommuudistelt.
  Lisaks Toomase endale lahkasid Eesti kõige pikema ja rahamahukaima ajakirjandusliku eksperimendi pikaajalise edu saladust Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, SEB Eesti privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel, investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare ning LHV Panga maaklertegevuse juht Alo Vallikivi.
  Toomasel olid külas ka ettevõtjast investor Madis Müür ning investeerimisfirma Etalon Varahaldus AS juhatuse liige Tõnn Talpsepp, kes arutlesid fundamentaalanalüüsi ja investeerimise psühholoogia teemadel.
  Meelt ei tasuks heita neilgi fännidel ja investeerimishuvilistel, kes olid sunnitud ruumi puudusel seekord ukse taha jääma. Investor Toomas on koos teiste silmapaistvate investeerimisekspertidega taas rahva ees 28. jaanuaril, mil toimub Investor Toomase konverents.
  Konverentsi kohta leiab rohkem infot siit.
  Kuulus investor kohtus täna Äripäevas oma fännidega ning avaldas järgmise aasta pommuudised ning aktsiavihjed.Foto: Andras Kralla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.