Investor Toomas tõi täismaja

Investor Toomas võõrustas fänne.  Foto: Andras Kralla
Andras Kralla • 10. detsember 2016 kell 16:08

Äripäeva loodud investor Toomas tegi täna ajalugu ja võõrustas esmakordselt lähemaid sõpru ja fänne.

Investor Toomase kohtumine sõpradega osutus nii populaarseks, et üritus müüdi läbi vaid loetud tundidega.

Toomas rääkis külla tulnud fännidele muu seas, mida on ligi 15 aastat börsidel toimetamist talle tõestanud, andis ülevaate oma aktsiaportfellist, tutvustas uusi investeerimisideid ja poetas saladuseloori järgmise aasta pommuudistelt.

Lisaks Toomase endale lahkasid Eesti kõige pikema ja rahamahukaima ajakirjandusliku eksperimendi pikaajalise edu saladust Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, SEB Eesti privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel, investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare ning LHV Panga maaklertegevuse juht Alo Vallikivi.

Toomasel olid külas ka ettevõtjast investor Madis Müür ning investeerimisfirma Etalon Varahaldus AS juhatuse liige Tõnn Talpsepp, kes arutlesid fundamentaalanalüüsi ja investeerimise psühholoogia teemadel.

Meelt ei tasuks heita neilgi fännidel ja investeerimishuvilistel, kes olid sunnitud ruumi puudusel seekord ukse taha jääma. Investor Toomas on koos teiste silmapaistvate investeerimisekspertidega taas rahva ees 28. jaanuaril, mil toimub Investor Toomase konverents.

Konverentsi kohta leiab rohkem infot siit.

Kuulus investor kohtus täna Äripäevas oma fännidega ning avaldas järgmise aasta pommuudised ning aktsiavihjed.  Foto: Andras Kralla
Hetkel kuum