• Jaga lugu:

  Peterburi metroos kärgatas plahvatus

  Plahvatus Peterburi metroos

  Peterburis toimus ühe metroorongi vagunis plahvatus, vahendab uudisteagentuur TASS. Viimastel andmetel toimus plahvatus Sennaja väljaku metroopeatuse ja Tehnoloogiainstituudi metroopeatuse vahel. Teine, plahvatamata pomm, mis tehti kahjutuks, leiti Vosstanija (Ülestõusu) väljaku metroojaamast.

  Pealtnägijate sõnul on mitmeid kannatanuid, vahendab Interfax. Ühe uudisteagentuuri allika sõnul oli plahvatus võrdlemisi nõrk, 200-300 grammi trotüüli ekvivalenti.
  ????? ????????? ? ????? ?????-?????????? https://t.co/V9Hsrkcvnk— ????????? (@interfax_news) April 3, 2017
  uudis täieneb
  ????? ? ????? ? ??????????. ?????? https://t.co/jwlgjia5Tn— ????????? ????? (@tvrain) April 3, 2017
  Hiljem on teatatud kümnekonnast hukkunust ning lisaks on haavatuid. Kinnitamata andmetel võis plahvatusi olla kaks. Lisaks Sennaja väljaku peatusele olevat toimunud plahvatus ka Tehnoloogiainstituudi peatuses.
  ?? ?? ?? pic.twitter.com/V5rTpYpdys— ?? (@sranysovok) April 3, 2017
  Kell 15.40 kohaliku aja järgi suleti Peterburi metroo. 
  10 ??????? ??????? ??? ?????? ? ????????????? ?????https://t.co/8zkNccXuAL pic.twitter.com/zGrWQcShSN— ???? (@tass_agency) April 3, 2017
  Terrorivastase võitluse komitee saatis välja teate, et täna umbes 14.40 toimus Peterburis Tehnoloogiainstituudi ja Sennaja väljaku peatuse vahel teadmata seadeldise plahvatus. Selle tulemusel on hukkunuid ja haavatuid. Kohapeal on FSB, siseministeeriumi ja eriolukordade ministeeriumi töötajad. Käib n evakueerimine ning kannatanutele osutatakse meditsiiniabi.
  ???????????? ???????????????????? ??????? ????????????? ?????-?????.????????? ? ??????? ??? ? ??????? ? ??????????:https://t.co/Td0EuxjZvt pic.twitter.com/o4IAqLfOxX— ??? (@ru_rbc) April 3, 2017
  Ria Novosti teatas juba 50 kannatanust.
  ??? ??????? ? ????????????? ????? ?????????? 50 ??????? https://t.co/EhEKR3CSTF pic.twitter.com/qE53sKPwkE— ??? ??????? (@rianru) April 3, 2017
  Täna viibib Peterburis ka Venemaa president Vladimir Putin, kes kohtub seal Valgevene presidendi Aleksandr Lukašenkaga. Putin juba avaldas kõigile kannatanutele kaastunnet.
  ?? 16:00 ???????? ? ?????? ? ?????? https://t.co/jwlgjia5Tn pic.twitter.com/T33JoVZU2q
  — ????????? ????? (@tvrain) April 3, 2017
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.