• Jaga lugu:

  Glebova sai Tallinnalt palka maskotiks olemise eest

  Tondiraba Spordikeskuse jäähalli perenaine Jelena Glebova peab kõnet.Foto: Andras Kralla

  Tallinna linnalt Tondiraba spordikeskuse juhatamise eest palka saanud Elena Glebova asemel juhtis keskust tegelikult asejuht, sest Gleboval endal puudus töökogemus.

  Tallinna spordi- ja noorsooameti algatatud audit tuvastas Tondiraba spordikeskuse töös 2016. aastal hulga puudujääke ja isegi seaduserikkumisi. Muu hulgas selgus, et spordikeskuse juhi Glebova ametikohustused suunati asejuhile Mart Aarele, mida asutuse põhimääruse järgi ei tohiks edasi delegeerida.Spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilvese sõnul ei ole see probleem, sest tema hinnangul sai Glebova kolme aasta jooksul kõrvaltvaatajana piisavalt kogemusi. "Kindlasti on ta väga palju arenenud," on Ilves veendunud. Ehkki Glebova andis auditi kohaselt iluuisutamistreenerina iga päev mitu tundi trenne, ei tuvastanud auditeerijad, et põhitöölt eemal viibitud aja eest oleks tema juhatajana teenitavat palka vähendatud, kirjutas Delfi.2014. aasta suvel avatud keskust juhtima asunud Glebovale määras linn kuupalgaks 2200 eurot. 
  "Esialgselt oli minul vähene töökogemus linna struktuurides. Kuna juhataja asetäitjal oli taoline kogemus olemas siis oli ta suureks abiks spordikeskuse käivitamiseks," selgitas Glebova ERR-ile. Glebova rääkis, et jaanuaris 2017 sai asetäitja tööleping läbi ja alates sellest hetkest on ta ise spordikeskust juhtinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.