Reformierakond jätkuvalt populaarseim

17. märts 2018, 20:57
Oravad on kolmandat kuud järjest suutnud võita enam kui kolmandiku vastajate toetusest.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180317/NEWS/180319710/AR/0/AR-180319710.jpg

Kui aasta algusest on Reformierakond üksi saanud nautida suuremat toetust, kui on kahel populaarsemal valitsuserakonnal – Keskerakonnal ja sotsiaaldemokraatidel – kokku, siis märtsis ületas nende kahe toetus napilt oravate oma, selgub Postimehe ja BNSi tellitud uuringufirma Kantar Emori küsitluse tulemustest.

Reformierakonna toetus oli uuringufirma küsitluse tulemuste järgi 34,1 protsenti, Keskerakonnal ja Sotsiaaldemokraatlikul erakonnal (SDE) kahe peale kokku 34,4 protsenti ja kogu valitsuskoalitsiooni toetus koos kolmanda koalitsioonipartneri Isamaa ja Res Publica Liiduga (IRL) kokku 38,5 protsenti, jäädes seega kolmandat kuud järjest alla 40 protsendi, vahendas Postimees.

Detsembris oma populaarsusega SDE seljatanud Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) on oma edumaad suurendanud ja hakkab praeguse trendi järgi oma toetusega tasapisi lähenema pigem Keskerakonnale – märtsis toetas sotse tänavu nagu tavaliselt kümmekond protsenti küsitletutest (uuringu järgi 10,6 protsenti) ja EKREt 18,3 protsenti vastajatest.

Pikemalt loe erakondade reitingutest Postimehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2018, 21:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing