Äripäev • 5 jaanuar 2019

Parvlaevad Hiiumaa ja Muhumaa kolisid Kanadasse

Kanada Labradori provintsis asutatud ettevõte ostis Woodward Groupi parvlaevad, mis varem kandsid nimesid Muhumaa ja Hiiumaa. Alused hakkavad teenindama reisijad vastavalt Belle Isle väinas ja Labradori põhjarannikul, kirjutab Meie Maa.

Aastaid Kuivastu–Virtsu vahel reisijaid teenindanud parvlaev Muhumaa alustab hiljemalt veebruarist sama tegevusega Kanada idarannikul.  Foto: Andres Haabu

Üheksa aastat tagasi Norras ehitatud ja viis aastat Kuivastu–Virtsu vahel reisijaid teenindanud parvlaev Muhumaa, mis kandis vahepeal nime Grete, alustab käesoleva aasta jaanuaris või hiljemalt veebruaris Qajaq reisijate teenindamist Kanada idarannikul, Newfoundlandi ja Labradori provintsis, Belle Isle väinas.

Sõsarlaev Hiiumaa, mis hakkab teenindama reisijaid Labradori põhjarannikul, ootab veel nimevahetust.

Pikemalt saab lugeda Meie Maast.

Hetkel kuum