Äripäev • 3 aprill 2019

Advokaadid asutasid uue büroo

Tänasest alustab tööd uus advokaadibüroo Cuesta, kuhu liituvad tuntud advokaadibüroode LEADELL Pilv, Lextal ja Valdo Lips senised vandeadvokaadid, teatas ettevõte.

Britta Oltjer.  Foto: Raul Mee

Uue advokaadibüroo Cuesta asutajad ja partnerid on Lada Riisna ja Britta Oltjer, kellega liituvad partneritena Merli Eichler ja Gretta Oltjer-Timberg.

Cuesta asutaja ja partner Britta Oltjer ütles, et Cuesta vandeadvokaadid tajuvad, et õigusteenuste turul oodatakse muutuseid. "Kliendid tahavad üha enam personaalsemat lähenemist," märkis ta. Cuesta kaasasutaja ja partner Lada Riisna sõnul tahab Cuesta klientidele pakkuda n-ö eluaegseid lepinguid.

Britta Oltjer töötas LEADELL Pilv advokaadibüroo juures üle 13 aasta, sellest seitse aastat partnerina. Lada Riisna töötas aastaid advokaadibüroos Tark Grunte Sutkiene, seejärel partnerina Advokaadibüroos Tark ning LEADELL Pilv. Merli Eichler on töötanud advokaadina ligi 15 aastat. Gretta Oltjer-Timberg töötas kuus aastat Advokaadibüroos LEXTAL.

Hetkel kuum