Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Ratas sokutab Simsonit Euroopa Komisjoni

Peaminister Jüri Ratas näeb Euroopa Komisjoni liikme parima kandidaadina erakonnakaaslast Kadri Simsonit.  Foto: Liis Treimann

Peaminister Jüri Ratase ettepanekul arutatakse homsel valitsuse istungil Kadri Simsoni nimetamist Euroopa Komisjoni liikme kandidaadiks järgmisse koosseisu ning ka praegusse koosseisu juhul, kui vabaneb Eestist nimetatud liikme koht, teatas valitsus.

Ratas viitas Simsoni pikaajalise koostöö kogemusele Euroopa Komisjoni ja teiste Euroopa Liidu institutsioonidega. "Majandus- ja taristuministrina juhtis ta kompetentselt, pühendunult ja tulemuslikult siseturu, energeetika ja transpordiküsimuste valdkondi Euroopa Liidu Nõukogus," ütles Ratas pressiteates ning lisas, et selle töö tulemusel tuntakse teda hästi ja hinnatakse teda nii ministritest kolleegide seas kui ka Euroopa Liidu institutsioonides.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum