Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Maailma suurim toidufirma leidis Eesti kasemahlatootja ise üles

Vend ja õde Ardon Kaerma ja Anne-Liis Theisen. Kaerma vastutab ÖselBirchis tootmise eest ning Theisen on tegevjuht ning ühtlasi tegeleb turundusega.  Foto: Liis Treimann

Maailma suurim toidutööstusettevõte Nestlé tahab õla alla panna Eesti kasemahla tootmisele. Saaremaa vanaema eeskujul kasemahla hapendav perekond ei tea isegi, kus on konks ning mis sellest kõigest lõpuks saab.

“Ettevõte sai alguse kolm aastat tagasi. Olime vennaga köögis ja ta rääkis, kuidas kõik joogid on ikka jõhkralt suhkrut täis. Lapsele ju ka ei saa igasuguseid limonaade ja mahlasid juua anda,” rääkis idee sünnist ÖselBirchi tegevjuht Anne-Liis Theisen, kes oli selleks hetkeks lõpetanud ülikoolis bakalaureuseastme, polnud õieti midagi suurt käsile veel võtnud ning vend tegigi talle ettepaneku, et “mõtle midagi normaalset välja”.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum