Uudised
Ainult tellijale

Toidust tualetini – Nolani filmiraha pudeneb Eestisse

Briti filmilavastaja Christopher Nolani filmi võtteid Tallinnas ja sellega teenitavaid tulusid katab saladusloor, mille kergitamine on võimalik, kui Warner Brothersi seatud vaikimisnõuded leebuvad.   Foto: EPA

Christopher Nolani filmi "Tenet" Eesti võtete õnnestumisse on palgatud oma osa andma terve hulk kohalikke ettevõtteid. Nolani meeskonnale pakutakse luksust ka kohas, kust seda tavaliselt ei oota.

Tänu pikaajalisele koostööle Eesti produktsioonifirmaga Allfilm saavad Nolan ja võttemeeskond kasutada tavapärasest luksuslikumaid ettevõtte Royal Flush haagistualette. "Kuna antud staatusega klientidele tuleb tagada maksimumteenindus, siis meie teenus oli neile ainuvõimalik lahendus," ütles ettevõte Äripäevale.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum