Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Toidust tualetini – Nolani filmiraha pudeneb Eestisse

Briti filmilavastaja Christopher Nolani filmi võtteid Tallinnas ja sellega teenitavaid tulusid katab saladusloor, mille kergitamine on võimalik, kui Warner Brothersi seatud vaikimisnõuded leebuvad.   Foto: EPA

Christopher Nolani filmi "Tenet" Eesti võtete õnnestumisse on palgatud oma osa andma terve hulk kohalikke ettevõtteid. Nolani meeskonnale pakutakse luksust ka kohas, kust seda tavaliselt ei oota.

Tänu pikaajalisele koostööle Eesti produktsioonifirmaga Allfilm saavad Nolan ja võttemeeskond kasutada tavapärasest luksuslikumaid ettevõtte Royal Flush haagistualette. "Kuna antud staatusega klientidele tuleb tagada maksimumteenindus, siis meie teenus oli neile ainuvõimalik lahendus," ütles ettevõte Äripäevale.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum