Katariina Krjutškova • 13. veebruar kell 14:18
Uudised
Ainult tellijale

Kohus tegi tuntud vandeadvokaadile märkuseid

Foto: Andras Kralla

Sarkopi saneerimismenetluse lõpetamise kohtumääruses viidatakse, et mööblitööstuse saneerimisnõustaja ja vandeadvokaat Olev Kuklase ei täitnud oma kohust korralikult.

Kohus märkis määruses, et Sarkopi saneerimisnõustaja ei edastanud kohtule mitme võlausaldaja nõuetega seoses täielikku infot. “Kui ka saneerimisnõustaja ei nõustunud võlausaldaja avalduses olevate väidetega, oli tal kohustus edastada avaldus koos tõenditega viivitamata kohtule,” kirjutas kohtunik Marget Hendriksen määruses. Sellega võttis Kuklase kohtult võimaluse hinnata võlausaldajate põhi- ja kõrvalnõuete suurust, seisis määruses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum