Tööstusuudised.ee  • 25. märts 2020 kell 8:09
Uudised
Ainult tellijale

Keemiatööstuse Estko juht Liina Kikas: suurim risk on tehase töötajate haigestumine

Puhatusvahendeid tootva Estko ASi juht Liina Kikas ütleb, et paljud tootmissisendite tarned on pidurdunud  Foto: Andras Kralla

Praeguses olukorras on meie kõige suurem risk see, et haigestumine haarab tehase töötajaid – sellisel juhul peaksime tehase karantiiniks sulgema, rääkis keemiatööstuse Estko juht Liina Kikas kriisi võimalikest mõjudest.

Puhastusvahendite tootjal Estkol on arusaadavatel põhjustel praegu käed tööd täis. „Estko jätkab tööd. Kuna oleme alati tootnud muuhulgas ka desinfitseerivaid aineid, siis praeguses koroonaviiruse olukorras meie töötajaid koondamine ei ähvarda – tööd on väga palju,“ ütles puhatusvahendeid tootva Estko ASi juht Liina Kikas Tööstusuudistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum