Äripäev • 26. märts kell 12:37
Uudised
Ainult tellijale

IKT-sektor saab sissesõidupiirangust vabastuse

Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia töötajad saavad õiguse Eestisse tööle tulla  Foto: Imago/Scanpix

Koroonaviiruse leviku tõttu piiratud võimalused tulla Eestisse mujalt tööd tegema saavad leevenduse mõningates sektorites, sealhulgas info- ja kommunikatsioonisektoris, põllumajandust nimekirjast ei leia.

Riigipiiri tohivad ületada näiteks haigusnähtudeta välismaalased, kes on seotud vahetult kauba ja tooraine transpordiga, sealhulgas kauba või tooraine laadimisega, otsustas valitsus neljapäeval. Rahvusvahelise kauba- ja reisijateveoga seotud inimestest tohivad riiki siseneda transpordivahendit teenindava meeskonna- ja laevapereliikmed ning transpordivahendil remondi-, garantii või hooldustööde teostajad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum