Uudised
Ainult tellijale

Allmaailma liidri vabaduse eest 350 000 eurot maksnud ettevõte sai osa rahast tagasi

Varem väljapressimise eest süüdi mõistetud Ahmed Ozdojevit (esireas paremal) ähvardab hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalmenetlusel kuni 12aastane vanglakaristus.   Foto: Andras Kralla

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjas süüdistuse saanud ja allmaailma liidriks nimetatud Ahmed Ozdojev vabanes kaks aastat tagasi vahi alt 350 000eurose kautsjoniga. Majanduslanguse tõttu taotles ta, et pool kautsjonist tagastataks salapärasele maksjale.

Eestis tegutseva ingušši maffia juhiks nimetatud Ozdojevit süüdistatakse Hirve ja Gammeri kriminaalasjas selles, et nõudis vägivalda kasutades suures ulatuses varalise kasu üleandmist. Ozdojev vahistati veebruaris 2018. Sama aasta juunis vabastati ta kautsjoniga summas 350 000 eurot ja määrati elukohast lahkumise keeld.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum