Uudised
Ainult tellijale

Riik sõlmis maskide miljonilepingu verisulis kinnisvarafirmaga

Kinnisvaraga tegeleva Maipõrnikas OÜ omanik Kelly Lepik otsustas kriisi ajal hoopiski riigile kaitsemaske tarnima hakata.  Foto: erakogu

Riik sõlmis eriolukorra ajal ühe suurema kirurgiliste näomaskide tarnimise lepingu vähem kui aasta tegutsenud kinnisvaraettevõttega Maipõrnikas OÜ. Vaid paar päeva enne lepingu sõlmimist kuulutati välja Maipõrnika omaniku Kelly Lepiku teise kinnisvarafirma pankrot, kuna see jäi võlausaldajatele võlgu 1,7 miljonit eurot.

Rahandusministeerium sõlmis üheksa ettevõttega lepingu isikukaitsevahendite tellimiseks, kokku on lepingute väärtus 18,3 miljonit eurot. Sellest 1,6 miljoni suurune osa läks üheksa kuud tagasi asutatud Maipõrnikale.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum