Urmas Jaagant • 11. september kell 16:17
Uudised
Ainult tellijale

Poliitikaradar: riigieelarve kurnamislahingud

Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics  Foto: Andras Kralla

Tänane menüü: Valitsus pole eelarves suuremat milleski veel kokku leppinud, aga märgid näitavad, et ollakse valmis tegema defitsiiti suurendavaid kulutusi ja iga võimupartei saab täita oma poliitilisi soove.

Mööduva nädala märksõna poliitikas on kahtlemata aasta olulisim seadus – riigieelarve. Sel korral peab valitsus samal ajal tegema ka riigi eelarvestrateegia ehk RESi, mis kevadel koroonakriisis tegemata jäi. Esimene arutelunädal on tavapäraselt ministritele kogu riigi rahanduslikust seisust, soovidest ja võimalustest pildi ettesaamiseks, mistõttu ei ole veel ka rahajagamisel karvupidi kokku mindud. Aga küll jõuab.

Meeldetuletus: telli Poliitikaradar endale postkasti https://www.aripaev.ee/telli-poliitikaradari-uudiskiri

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum