Äripäev • 23. november 2020 kell 10:29
Uudised
Ainult tellijale

Bigbank kavatseb Bulgaarias lüüa konkurente digitaalsusega

Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts  Foto: Bigbank

Eesti kapitalil põhinev Bigbank siseneb uuest aastast Bulgaaria turule, kus hakkab tegutsema täies ulatuses digitaalselt.

„Filiaali asutamise ja tegevuse alustamise load oleme saanud nii Eesti finantsinspektsioonilt kui ka Bulgaaria keskpangalt ning aktiivselt plaanime tegevusi alustada Bulgaarias alates jaanuarist 2021,“ sõnas Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts pressiteates. „Esialgu pakume Bulgaaria eraklientidele tarbijakrediiditooteid ning lähitulevikus planeerime lisada eraklientidele ka hoiused. Eesmärk on saada Bulgaarias eelistatuimaks digitaalseid finantsteenuseid pakkuvaks pangaks järgmise viie aasta jooksul.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum