Allan Rajavee • 16. detsember 2020 kell 7:26
Uudised
Ainult tellijale

Saksa ettevõte hakkab pakkuma konkurentsi kohalikele energia- ja soojatootjatele

Danpower GmbH tütarfirma Danpower Eesti ASi juhatuse liige Juhan Aguraiuja sõnul on Saksa energiatootja valmis investeerima 100 miljonit eurot.   Foto: Pressimaterjalid

Saksamaa üks juhtivaid energiatootjaid Danpower GmbH, mis kuulub Enercity kontserni, otsib Eestis taastuvenergia projekte, kuhu on valmis investeerima kuni 100 miljonit eurot, teatas ettevõtte Eesti tütarfirma pressiteates.

„Meile pakuvad Eestis huvi väikese ja keskmise suurusega taastuvenergeetika projektid, mille investeeringu maht on kuni 100 miljonit eurot. Eriti meeldib meile ellu viia innovaatilisi ja keerukaid projekte,“ ütles Danpower GmbH tütarfirma Danpower Eesti ASi juhatuse liige Juhan Aguraiuja. Praegu kuuluvad Danpower Eestile Võru ja Puiga kaugküttesüsteemid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum