Kristjan Pruul • 19. jaanuar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Viimase hetke muudatus seaduses jahmatas riigiameteid

Pankrotiõiguse grand old man'il Paul Varulil oli seaduse menetlemise ajal varus trump, mis pani riigiametid lihtsalt õhku ahmima.  Foto: Andras Kralla

Kui ärikeeldude ning pankrotimenetluste muudatuste koha pealt erapraksise pidajatel ja riigil suuri eriarvamusi pankrotiseaduse revisjoni ajal ei tekkinud, siis ootamatud muutused kohtulike hüpoteekidega teevad justiitsministeeriumile ning maksu- ja tolliametile tuska.

Lisaks ärikeeldude laiemale kehtestamisele tegi TGS Balticu vandeadvokaat Paul Varul riigikogus pankrotiseaduse muutmiste menetlemise ajal lobitööd veel paarile olulisele muudatusele õiguses. Ja edukalt. Üks pea kõiki riigiasutusi jahmatanud muudatus käis kohtulike hüpoteekide kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum