Karl-Eduard Salumäe • 8. veebruar kell 15:00
Uudised
Ainult tellijale

Arvustus: lühhike öppetus*, miks 36 000eurone Toyota Yaris ajab entusiastidel ihu imelikuks

Eelmisel aastal müügile jõudnud Toyota GR Yaris oli autofännide jaoks üks põnevamaid, kui mitte isegi kõige põnevam uudismudel. Oivaline põrguline sõidab vaimustavalt.  Foto: Liis Treimann

Äripäeva toimetuse esibensupea selgitab normaalsetele inimestele, miks Toyota GR Yaris ehk Toyota mootorispordi osakonna Gazoo Racingu loodud atleetversioon süütust väikeautost huvitab temasuguseid rohkem kui Ferrarid ja Porsched.

Ma ei tea konjakitest vähimatki, nõnda kange alkohol isegi ei meeldi mulle. Minu kunstitunnetusest piisab üksnes selleks, et mõista, miks Köleri „Truu valvur“ mu kallist kaasat hingepõhjani liigutab. Kuid ma arvan hoomavat, millisest maitse- ja vaimuelamusest ma oma teadmatuse ja suutmatuse tõttu ilma jään, sest Toyota GR Yarist nautisin ma iga pooriga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum