Äripäev • 13. aprill kell 11:33
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtjad ei ole rahul vaktsineerimise korraldusega

Viru Keemia Grupi juhatuse esimees Ahti Asmann leiab, et koroonaviiruse vastu vaktsineerimisega kollektiivimmuunsuse saavutamine saab olla ainuõige lahendus.  Foto: Raigo Pajula

Ettevõtjate hinnang valitsuse tegevusele oli 2021. aasta esimeses kvartalis toetavam kui eelnenud perioodidel, kuid tööandjad ei ole rahulvaktsineerimise korraldusega, mille tõttu lükkub ühiskonna avamine aina edasi, näitab Eesti Konjunktuuriinstituudi läbiviidud küsitlus.

Tööandjate keskliidu juht Arto Aas ütles pressiteates, et kui riik ei muuda vaktsineerimise korraldust sujuvamaks ja kiiremaks, siis "sulab ka valitsusele esimeses kvartalis antud positiivne hinnang kiirelt nagu kevadine lumi".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum