Äripäev • 15. aprill kell 8:25
Uudised
Ainult tellijale

Eestis hakatakse testima hübriid-elektrilisi lennukeid

XTI Aircrafti lennuki prototüüp.  Foto: XTI Aircraft

Vertikaalselt õhku tõusvaid ja maanduvaid hübriid-elektrilisi lennukeid arendav USA ettevõte XTI Aircraft Company allkirjastas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Eesti Lennundusklastri ning Eesti Lennuakadeemiaga vastastikuse mõistmise memorandumi, mille alusel soovitakse luua Eestisse lennukite koosteliin ja kohapealne lennukite testimiskeskus.

„Eesti on maailmas tuntud oma innovaatiliste lahenduste poolest. Meie eesmärk on arendada ühiselt rohelisi lennundustehnoloogiaid ning toetada Eesti lennundussektori kasvu,“ sõnas XTI Aircraft Company juhatuse esimees Robert LaBelle pressiteate vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum