Morten Tibar • 12. september
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Morten Tibar: üüriturgu tabas sügishullus - jälle!

Pealinna kinnisvaraturgu sügise hakul tabanud väikeste üürikorterite põud on oluline probleem, millega tuleks tegeleda enne, kui see järjekordselt kätte jõuab, kirjutab Uus Maa Pluss Kinnisvarabüroo partner Morten Tibar.

Morten Tibar.  Foto: Uus Maa

September on kinnisvaraturul põnev aeg. Tehinguaktiivsus tõuseb hüppeliselt ning üürikinnisvaras tulvab üle linna korteriotsijate laviin. Tallinna kõrgkoolides õpib enam kui 20 000 üliõpilast ja ühiselamukohti jätkub vaid vähestele. Ülejäänud peavad rinda pistma üürituru preeriamaastikul.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum