Taavi Simson • 30. detsember 2019 kell 12:45
Arvamused
Ainult tellijale

Taavi Simson: premeerime suurepärast õppeedukust haridusosakutega

Kuld- või hõbemedaliga gümnaasiumilõpetajatele peaks pakkuma haridusosakuid ehk stipendiume, mille eest saaks osta koolitusi ja kursuseid, kirjutab Taavi Simson arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud loos.

Taavi Simson.  Foto: erakogu

Edukale karjäärile paneb aluse tugev hariduslik baas, ilma milleta pole targas majanduses võimalik ellu jääda. Seejuures pole oluline mitte ainult koolipingist saadav teadmistepagas, vaid järjest olulisemaks muutub ka igakülgne haritus ja sotsiaalsed oskused. Seetõttu oleks enam kui mõistlik riigil toetada ja suunata noori ka seda liiki teadmiste omandamise suunas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum