Alo Lõhmus • 20. mai kell 7:00
Arvamused
Ainult tellijale

Alo Lõhmus: parim aeg Riia külastamiseks

Suveniirilett Riia kesklinnas.  Foto: Erik Prozes

Balti riikide loodud „väike Schengen“ lubab oma kodanikel piiranguteta üksteise riikides reisida, kuid hoiab kaugemad välisturistid esialgu eemal. See tähendab, et just praegu on õige aeg naabrite linnade avastamiseks, kirjutab piiride avamise järel lõunanaabreid külastanud ajakirja Imeline Ajalugu toimetaja Alo Lõhmus.

Riia pole kunagi olnud nii kaunis kui praegu. Ma ei pea silmas tõsiasja, et Riias õitsevad juba sirelid. Linn polegi ju muutunud – see on sama suursugune nagu alati –, kuid muutunud on tänavapilt. Nüüd on võimalik Baltikumi pealinna juugendarhitektuuri ja tänavavaateid nautida ilma, et vaadet varjaksid tuhandepealised turistide hordid.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum