Meelis Mandel • 19. august kell 4:25
Arvamused
Ainult tellijale

Meelis Mandel: Äripäev tegi läbi digirevolutsiooni

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel veeburaris Investor Toomase konverentsil.  Foto: Raul Mee

Äripäeva tellijate arv on viimase aastaga teinud läbi kümnendi kasvu. Koos venekeelse Delovoje Vedomostiga tellib meid 16 000 Eesti juhti ja otsustajat. Järelikult meie sisu läheb korda. Järelikult aitame tellijatel kiirelt toimuvast aru saada ja reageerida turgudel, äris ja poliitikas toimuvatele arengutele, kirjutab Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Äripäeva tellijate arv on viimase aastaga teinud läbi kümnendi kasvu. Koos venekeelse Delovoje Vedomostiga tellib meid 16 000 Eesti juhti ja otsustajat. Järelikult meie sisu läheb korda. Järelikult aitame tellijatel kiirelt toimuvast aru saada ja reageerida turgudel, äris ja poliitikas toimuvatele arengutele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum